Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Όταν ο Νόμος είναι άδικος!

Αυτή είναι η ζωή και όχι οι σβησμένoι “αστέρες” του Χόλιγουντ
Διαβάστε τι συνέβει στο Texas, ΗΠΑ

Δευτέρα, 28 Μαΐου, 2012
Η 17χρονη Diane Tran πηγαίνει στη β' Λυκείου, και είναι αριστούχα ενώ εργάζεται full time σε στενοκαθαριστήριο και part time σε εταιρεία που κατασκευάζει νυφικά. Βοηθάει οικονομικά τον αδερφό της που πηγαίνει στο Πανεπιστήμιο και την μικρότερη αδερφή της. Οι γονείς τους είναι χωρισμένοι και μένουν μακριά. Η Diane Tran κατοικεί σε ένα χώρο που της έχουν παραχωρήσει οι άνθρωποι για τους οποίους εργάζεται στα νυφικά.
Η κοπέλα τρέχει από τη μία εργασία στην άλλη και διαβάζει μέχρι τις 7:00 το πρωί για να είναι καλή μαθήτρια αλλά από την κούραση δεν μπόρεσε να είναι συνεπής με το απουσιολόγιο του Λυκείου της. Ο νόμος λέει όποιος νέος έχει 10 απουσίες σε διάστημα 6 μηνών πρέπει το σχολείο της να την καταγγείλει στη δικαιοσύνη και συγκεκριμένα να παρουσιαστεί στο δικαστήριο ανηλίκων.
Έτσι τον Απρίλιο η Diane Tran παρουσιάστηκε μπροστά στο δικαστή ο οποίος την προειδοποίησε ότι εάν κάνει κι άλλες απουσίες θα πάει φυλακή! Έτσι την περασμένη Τετάρτη η Diane Tran συνελύφθει και πέρασε το βράδυ στη φυλακή ενώ αναγκάστηκε να πληρώσει $100 πρόστιμο, παράλληλα “λερώθηκε” το ποινικό μητρώο της κάτι που θα είναι πρόβλημα για το μέλλον της Diane Tran.
Χιλιάδες άνθρωποι κινητοποιήθηκαν και δια μέσου του ίντερνετ συγκεντρώνουν χρήματα για την υπεράσπιση της Diane Tran ενώ χιλιάδες άλλοι υπέγραψαν αίτημα να σβήσει η παράλογη καταδίκη της από το ποινικό μητρώο.
Μέρα με την μέρα η αντίδραση του κόσμου μεγαλώνει.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου