Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ξεκίνησε το 58ο Ράλι Ακρόπολις


acropolis_1Ξεκίνησε χθες το 58ο Ράλι Ακρόπολις από το Ζάππειο όπου δόθηκε παρουσία χιλιάδων θεατών η εκκίνηση του εθνικού μας αγώνα. Χθες πραγματοποιήθηκε και η πρώτη ειδική διαδρομή, ενώ σήμερα έως και την Ε.Δ. 4 Ελικώνας Ι προηγείται ο Loeb, ενώ πολύ κοντά του βρίσκονται ο Latvala και ο Peter Solberg. Από τους Έλληνες προηγείται ο Κωνσταντάκος. Η Ηλεία εκπροσωπείται στον κορυφαίο αγώνα από το Νίκο Μοσχόπουλο που αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΟΛΑΠ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να παρακολουθείτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα acropolisrally.gr
Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει τη διαδρομή από το Service Park, με κατεύθυνση τη Βοιωτία, τη Φθιώτιδα και τη Φωκίδα, για να επιστρέψουν και πάλι στην Κορινθία ύστερα από 537 χιλιόμετρα και 8 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 169 χιλιομέτρων. Σύμφωνα, μάλιστα, με την εκτίμηση της πλειονότητας των οδηγών, η ύπαρξη μόνο δύο 15λεπτων Remote Service στην Ιτέα, χωρίς μεγάλες δυνατότητες επεμβάσεων, κάνει το έργο των πληρωμάτων ακόμα πιο σύνθετο, καθώς θα πρέπει να συνδυάσουν την ταχύτητα με την προστασία του αυτοκινήτου.
Το θερμόμετρο ανεβαίνει, και βέβαια, εκτός από τη δράση στις ειδικές διαδρομές, οι φίλοι του Ράλλυ Ακρόπολις και του WRC μπορούν να συναντήσουν τους αγαπημένους τους οδηγούς και να θαυμάσουν τα «όπλα» του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην καρδιά του αγώνα στο Service Park, στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι».
Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου