Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

'Εγινε το 13ο Πανηλειακό Συνέδριο Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής & Καναδά

Ο νομικός Δημήτρης Γεωργ. Καυκάς ο νέος Πρόεδρος της Πανηλειακής

Η παρουσία και συμμετοχή της νεολαίας ήταν η ευχάριστη έκπληξη

Δευτέρα, 28 Μαΐου, 2012
Πραγματοποιήθηκε το 13ο Πανηλειακό Συνέδριο Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής & ΚαναδάΤελείωσε σήμερα στο Μόντρεαλ του Καναδά το 13ο Πανηλειακό Συνέδριο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά. 


Συμμετείχαν αντιπρόσωποι,  και παρατηρητές από τους Συλλόγους Ηλειακών Σωματείων από:  
Βοστώνη, Νέα Ιερσέη, Νέα Υόρκη, Μόντρεαλ, Τορόντο.

Πρόεδρος του Συνεδρίου ψηφίστηκε ο κ. Νίκος Σινόπουλος από την Νέα Υόρκη με Γραμματείς τους κ.κ. Δημήτρη Καυκά & Αντώνη Παπαδόπουλο (και οι δύο νομικοί).

Έγινε απολογισμός της προηγούμενης Διοίκησης, του Προέδρου κ. Λουκά Μαρίτσα, της Γραμματέας κ. Ελένης Πάππα, του Ταμία κ. Νίκου Κωστόπουλου καθώς και του Αντιπροέδρου Παναγιώτη Πλιάκα.


Στα θέματα του Συνεδρίου η ολομέλεια ασχολήθηκε με την επικοινωνία μεταξύ των Συλλόγων και της Πανηλειακής Ομοσπονδίας καθώς και αναβάθμισει των στόχων με προτεραιότητα στην Νεολαία.
Στα πεπραγμένα από την απερχόμενη διοίκηση έγινε αναφορά σε πράγματα που έγιναν αλλά και κάποια άλλα που δεν έγιναν λόγο απραγία κάποιων Συλλόγων και όχι μόνο.


Από τους αντιπροσώπους ψήφισαν: 37

Υποψηφιότητες γιά Πρόεδρος
Δημήτρης Καυκάς, δικηγόρος Αθηνών έλαβε 25 Βοστώνη, εξελέγη
Αντώνης Παπαδόπουλος, δικηγόρος Νέας Υόρκης έλαβε 12 Νέα Υόρκη
Χαρακτηριστικό είναι ότι και οι δύο υποψήφιοι για την προεδρεία έλκουν την καταγωγή τους από το Σιμόπουλο Ηλείας ο μεν κ. Δ. Καυκάς από την γνωστή οικογένεια, ο δε κ. Α. Παπαδόπουλος από τη μητέρα του το γένος Ξυδιά.


Επίσης εξελέγησαν και οι κάτωθι:
Αντιπρόεδρος: Κώστας Πάλος, Τορόντο
Γραμματέας: Γεώργιος Παναγουλόπουλος, Βοστώνη
Ταμίας: Νίκος Κωστόπουλος, Νέα Υόρκη
Νεολαίας: Αντώνης Παπαδόπουλος, Νέα Υόρκη
Αναπληρωματικοί: Ηλίας Δημητρόπουλος Νέα Υόρκη, Βασίλειος Καυκάς, Βοστώνη
Εξελεγκτική Επιτροπή: Γ. Παπαδοπούλου, Π. Πλιάκας, Δ. Ματθαίος

Το βράδυ του Σαββάτου στη λέσχη του Συλλόγου Ηλείων Μόντρεαλ γίνεται συνεστίαση στην οποία θα παρακαθίσουν όλοι οι αντιπρόσωποι των Ηλειακών Συλλόγων, άλλοι Ηλειώτες και φίλοι των Ηλείων από το Μόντρεαλ και όχι μόνο.


Φώτος:
 από αριστερά προς τα δεξιά: Ο νέος Πρόεδρος κ. Δημήτριος Καυκάς της Πανηλειακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ & Καναδά εν μέσο του αντιπροέδρου κ. Κώστα Πάλου και κ. Γεώργιου Παναγουλόπουλου Γραμματέως.
 Ο νεοεκλεγής πρόεδρος κ. Δημήτρης Καυκάς και χαμογελαστός ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Λουκάς Μαρίτσας
 Από την ορκομωσία τυ νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΑΚ.
 Νέοι συμμετέχουν στο συνέδριο.  Η ευχάριστη έκπληξη.
 Το νέο ΔΣ της ΠΟΑΚ με πρώην προέδρους της Πανηλειακής, από αριστερά προς δεξιά: Νίκος Τεντόπουλος πρώην Πρόεδρος ΠΟΑΚ από το Μόντρεαλ, Αντώνης Παπαδόπουλος Υπεύθυνος Νεολαίας από την Νέα Υόρκη, Δημήτρης Παπαδάτος πρώην Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΚ από την Νέα Ιερσέη, Νίκος Κωστόπουλος Ταμίας της ΠΟΑΚ από τη Νέα Υόρκη, Γεώργιος Παναγουλόπουλος Γραμματέας ΠΟΑΚ, Κώστας Κουτρουμπής επίτιμος Πρόεδρος της ΠΟΑΚ από το Τορόντο, Κώστας Πάλος Αντιπρόεδρος ΠΟΑΚ από το Τορόντο, Δημήτριος Καυκάς Πρόεδρος ΠΟΑΚ, Λουκάς Μαρίτσας απερχόμενος Πρόεδρος ΠΟΑΚ από την Νέα Ιερσέη, Γεώργιος Χαρμπίλας μέλος τηε Εφορευτικής Επιτροπής από το Μόντρεαλ, Βασίλης Καυκάς πρώην Πρόεδρος της ΠΟΑΚ από τη Βοστώνη, Μέλος του Συλλόγου Ηλείων "ΕΡΜΗΣ" Μόντρεαλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου