Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η ΝΔ επιλέγει μετωπική σύγκρουση με τον Πάνο Καμμένο

Δευτέρα, 26 Μαρτίου, 2012

Σε μετωπική σύγκρουση με τους Ανεξάρτητους Ελληνες του Πάνου Καμμένου προχωρεί η ΝΔ, μπροστά στη δημοσκοπική δυναμική που εμφανίζει το νεϊδρυθέν κόμμα, ναρκοθετώντας το πεδίο μέσα στο οποίο σχεδιάζει να κινηθεί προεκλογικά η Λεωφόρος Συγγρού. Πυρ ομαδόν κατά του Πάνου Καμμένου, με αναφορές στο πολιτικό παρελθόν του, εξαπέλυσαν χθες βουλευτές και γαλάζια στελέχη, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά ότι αρχίζει μια σκληρή μάχη με προσωπικά χαρακτηριστικά.

Τον χορό των επιθέσεων άνοιξε ο πρώην υφυπουργός Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος κατηγόρησε ανοικτά τον Πάνο Καμμένο ότι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη «φούσκα» του Χρηματιστηρίου το 1999-2000, αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη. «Καταγγέλλουμε το Χρηματιστήριο, καταγγέλλουμε τα CDS, κάνουμε μηνύσεις και από την άλλη δεν κοιτάμε την καμπούρα μας» ανέφερε ο βουλευτής της Β' Αθήνας (στον Flash). Και πρόσθεσε: «Ας κοιτάξουν, λοιπόν, τα χρηματιστηριακά του 2000 και θα καταλάβουμε γιατί και ποιος είναι υπεύθυνος. Είναι 50 βουλευτές που το ξέρουν, δεν το ξέρω μόνο εγώ. Αν δει κανείς το πόθεν έσχες του κ. Καμμένου την περίοδο 2000 - 2002 θα καταλάβετε. Τα κέρδη του ήταν 280 εκατομμύρια δραχμές. Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου, όπως και άλλοι συνάδελφοι...».
«Τον Καμμένο τον ξέρω από το '90 και δεν τον εμπιστεύομαι... Το να ρίχνει φωτοβολίδες και να λέει διάφορα πράγματα τα οποία είναι από συνωμοσιολογία έως πράγματα ανεφάρμοστα, εμένα προσωπικά μου προκαλεί γέλιο. Δεν είναι σοβαρός ο κ. Καμμένος...» κλιμάκωσε την επίθεση ο βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος, ενώ καταγγελίες για σπατάλες του Πάνου Καμμένου όταν ήταν υφυπουργός Ναυτιλίας, από τη χρήση ελικοπτέρων του Λιμενικού, έκανε ο μέχρι πρότινος υφυπουργός στον ίδιο τομέα και νεομετεγγραφείς στη ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, κατηγορώντας τον παράλληλα ως «δημαγωγό» (στον Βήμα fm).
Συνεργάτες του επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκαναν λόγο για «πόλεμο λάσπης» από την πλευρά της ΝΔ, ενώ ο ίδιος αντέδρασε χθες το βράδυ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Οσο η συγκυβέρνηση αποκαλύπτεται, με ελεύθερους σκοπευτές και δημόσιους υβριστές, τόσο πλησιάζει η τιμωρία τους και λευτεριά μας». 
Πηγή:ΤΑΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου