Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Θ. Πάγκαλος: δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

Κυριακή, 25η Μαρτίου, 2012
Δεν βλέπει και αυτοδυναμία - Ούτε η σύζυγός του θα είναι υποψηφία
Θ. Πάγκαλος: δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογέςΤην πρόθεση του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε το Σάββατο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ. Τόνισε, όμως, ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία του ΠΑΣΟΚ. Επίσης, δεν θα είναι υποψηφία ούτε η σύζυγός του κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη.
Ο κ. Πάγκαλος εκτίμησε ότι όποιο κόμμα αναδειχθεί πρώτο δεν θα έχει αυτοδυναμία, σημειώνοντας όμως ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα αποδεικνύουν ότι δεν μπορούν να κυβερνήσουν από κοινού ακόμη κι αν ένα μεγάλο μέρος των αποφάσεων που πρέπει να ληφθούν είναι προδιαγεγραμμένο».
Αναφερόμενος στη διετή διακυβέρνηση από το ΠΑΣΟΚ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παραδέχθηκε ότι δεν έγιναν οι θεσμικές αλλαγές που έπρεπε να γίνουν και υποστήριξε ότι πρέπει να αναθεωρηθεί η φυσιογνωμία του Κινήματος και να αποκατασταθεί η εσωτερική δημοκρατία.
Όσον αφορά στην ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, είπε να γίνουν το 2013, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τη συζήτηση αυτή «άχαρη», επισημαίνοντας ότι η πρωτοβουλία ανήκει στον πρωθυπουργό Λ.Παπαδήμο.
Σε ό,τι αφορά στις παρελάσεις, ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε την αντίθεσή του με τη διεξαγωγή τους, επισημαίνοντας ότι δεν βλέπει για ποιο λόγο πρέπει να έχουμε στρατιωτικές αλλά και μαθητικές παρελάσεις, πρότεινε μάλιστα να γίνεται μόνο μία παρέλαση και όχι για εθνικούς σκοπούς. Συμπλήρωσε επίσης ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή συμπαρατάσσονται στα επεισόδια και προωθούν τραμπούκικες απόψεις».
Κληθείς να σχολιάσει τα επεισόδια σε βάρος πολιτικών και όχι μόνο προσώπων, τόνισε ότι «ζούμε ένα καθεστώς τρομοκρατίας των μειοψηφιών» και έκανε λόγο για «προϊούσα κατάλυση του Συντάγματος και βασικών νόμων».
Τέλος, με αφορμή την πρόσφατη απεργία στα λιμάνια ο κ. Πάγκαλος έστρεψε και πάλι τα βέλη του στο ΚΚΕ.
«Το ΚΚΕ σταματάει τα πλοία ενώ τα πληρώματα θέλουν να κάνουν δρομολόγια» ανέφερε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ότι «κλείνοντας τα καράβια με ομάδες εγκάθετων αυξάνουμε τους ανέργους».
Στις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου απάντησε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Μάκης Μαΐλης. «Εκείνο το οποίο δεν μπορεί να γίνει ανεκτό είναι η συκοφαντία και η προβοκάτσια. Και ο κ. Πάγκαλος αυτά τα συνηθίζει» είπε ο κ. Μαΐλης.
Πληροφορίες του Βήματος, αναφέρουν ότι την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος, την ανακοίνωσε και στον πρόεδρο του ΠαΣοΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο
Πρόσθεσε επίσης ότι ο κ. Ραγκούσης έχει δίκιο για το νομοσχέδιο για τα ταξί.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου