Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Πλησιάζει η Παρέλαση της Βοστώνης

Παρασκευή, 30 Μαρτίου, 2012

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, (Επιτροπής Παρελάσεως) Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας υπό την Προεδρεία του κ. Θεμιστοκλή Καρατζά στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Brookline.
Αναφέρθηκαν στα πεπραγμένα και τι άλλο θα γίνει από την Επιτροπή Παρελάσεως μέχρι την 22α Απριλίου που θα γίνει η Παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης.
Ο Πρόεδρος ζήτησε από τους παρευρισκομένους να συνεχιστούν οι προσπάθειες συντονισμένα. Επίσης ο Πρόεδρος ζήτησε να μη γίνει συζήτηση για θετικά ή αρνητικά πράγματα που έγιναν μέχρι τώρα, αυτά θα συζητηθούν μετά την παρέλαση.
Σε αυτό συμφωνούμε κι εμείς η προσπάθεια για την παρέλαση πρέπει να είναι αυτό που προεξέχει και μετά την παρέλαση βλέπουμε...
Να σημειώσουμε ότι επίτιμος Τελετάρχης της φετινής παρέλασης είναι ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.

Ακόμα ο Πρόεδρος κ. Καρατζάς αναφέρθηκε τη συμμετοχή του σε διάφορες εκδηλώσεις που έγιναν στη Νέα Αγγλία στον εορτασμό της 191ης επετείου από την ημέρα που κηρύχτηκε η Επανάσταση του 1821.
Στη χθεσινοβραδινή σύσκεψη δεν συμμετείχε ο Α' Αντιπρόεδρος και ουσιαστικά υπεύθυνος της Παρέλασης κ. Νίκος Δαλαμάνγκας ο οποίος ήταν άρρωστος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 12 κοινότητες και 7 σωματεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου