Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Συνεδριάζει το προεδρείο του ΣΑΕ

Σάββατο, 31 Μαρτίου, 2012

 Η πρόταση του προεδρείου του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ), για την τροποποίηση του Ν.3480/2006, περί λειτουργίας του οργάνου, είναι το κύριο θέμα συζήτησης που θα απασχολήσει την 9η τακτική συνεδρίαση του προεδρείου, στις 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου.

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη, σήμερα Σάββατο, το μεσημέρι, τα μέλη του προεδρείου του ΣΑΕ θα έχουν συνάντηση με τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, με τον οποίο θα συζητηθεί η μεταφορά του γραφείου του ΣΑΕ σε άλλο χώρο της Θεσσαλονίκης.
Στη συνέχεια, θα έχουν συνάντηση με την πρέσβη της Αυστραλίας, Jenny Bloomfield. Την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί διαδοχικές συνεδριάσεις με τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Δημήτρη Δόλλη, παρουσία του γενικού διευθυντή της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ), Πέτρο Παναγιωτόπουλο και μέλη της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής του Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής.
Το προεδρείο του ΣΑΕ θα έχει, επίσης, συνάντηση με τον επίτιμο καθηγητή Ιστορίας του ΑΠΘ, Ι. Τουλουμάκο, σχετικά με την διοργάνωση της «Εκθεσης Εντύπων Ελλήνων του Εξωτερικού» στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου