Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Τη διάλυση οικισμού εποίκων ζήτησε το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ

Τρίτη, 27 Μαρτίου, 2012

Προθεσμία ως τον Αύγουστο

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ απέρριψε συμφωνία που είχε συναφθεί ανάμεσα στην κυβέρνηση Νετανιάχου και εποίκους για τη μεταφορά των κατοίκων της Μιγκρόν, του πιο παλιού και πιο μεγάλου απομονωμένου οικισμού της Δυτικής Όχθης.
Η συμφωνία την οποία είχε διαπραγματευθεί επίπονα ο υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου Μπένι Μπεγκίν, έδινε στους εποίκους προθεσμία έως το Νοέμβριο του 2015 προκειμένου να εκκενώσουν την παρούσα τοποθεσία του οικισμού.
Προέβλεπε τη μεταφορά των κατοικιών που κατασκευάστηκαν σε ιδιωτική παλαιστινιακή γη σε έναν λόφο που βρίσκεται σε απόσταση δύο χιλιομέτρων.
Ωστόσο, το Ανώτατο Δικαστήριο, η ανώτατη δικαστική Αρχή του Ισραήλ, αντιτέθηκε στη συμφωνία, ανέβαλε την εκκένωση για τέσσερις μήνες (για μην συμπέσει με το σχολικό έτος) αλλά απαίτησε η διάλυση του οικισμού να γίνει το αργότερο την 1η Αυγούστου 2012.
Τον Αύγουστο του 2011, το Ανώτατο Δικαστήριο όρισε τη διάλυση του απομονωμένου οικισμού, που κατασκευάστηκε χωρίς την άδεια της ισραηλινής κυβέρνησης περίπου 15 χλμ βόρεια της Ιερουσαλήμ, το αργότερο για τις 31 Μαρτίου 2012.
Περισσότεροι από 310.000 Ισραηλινοί έποικοι κατοικούν στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και περισσότεροι από 200.000 στις συνοικίες αποικισμού της Ανατολικής Ιερουσαλήμ που προσαρτήθηκε το 1967.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου