Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Παρέλαση, του Πανηλειακού Συλλόγου της Νέας Υόρκης



Τρίτη, 27 Μαρτίου, 2012
Μεγάλη και “ζωντανή” η παρουσία του Πανηλειακού Συλλόγου της Νέας Υόρκης στην προχθεσινή Παρέλαση της 5ης Λεωφόρου. Ο Πρόεδρος κ. Σωτήρης Κωνσταντακόπουλος, (συμμαθητής του υπογράφοντος στο Γυμνάσιο Σιμοπούλου) με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και με πολλά μέλη του Συλλόγου με λάβαρα, ελληνικές σημαίες και πανό παρέλασαν στην 81 σειρά στην μεγάλη παρέλαση του Ελληνισμού στην Αμερικάνικη μεγαλούπολη.
Ίσως η φετινή παρέλαση να ήταν η καλύτερη τα τελευταία χρόνια και ήταν ένα γερό μήνυμα που έστειλε η ομογένεια στη Μητρόπολη (Γενέτειρα). Είναι πολλά τα μηνύματα που στέλνουμε με τις παρελάσεις και της εκδηλώσεις μας. Ένα από τα μηνύματα που λέει στους Αμερικανούς παράγοντες ότι ο Ελληνισμός είναι ενωμένος και δυνατός.

 Ένα άλλο μήνυμα που στέλνουμε στους πολιτικάντηδες της Ελλάδας, αυτούς που “τα φάγανε μαζί' ότι “ο Ελληνισμός είναι εδώ και ακούει, βλέπει.” Είναι ο Ελληνισμός της διασποράς που όσο μακριά και εάν βρίσκεται, σε όποια χώρα και να είναι τιμά με την παρουσία του και συμμετοχή του την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας.
Νέοι και ηλικιωμένοι που αψήφισαν το κρύο από το πρωί “φευγάτοι” από τα σπίτια τους κατέβηκαν να ενώσουν τις φωνές τους και να βροντοφωνάξουν “Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ”.
Οι Ηλειώτες της Νέας Υόρκης, που προέρχονται από κάθε γωνιά της Ηλείας κατέβηκαν στο Μανχάτταν και ένωσαν τις φωνές τους με άλλους πατριώτες και πατριώτισσες που προέρχονται από διάφορα μέρη της Ελλάδας και φώναξαν “Ζήτω το 1821”, “Ζήτω Ελληνισμός', “Ζήτω η Ελλάδα”.
Συγχαρητήρια και του χρόνου.

Φώτος:  
1η  Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου στην παρέλαση
2η  Ο Πύρρος Δήμας με τον Πρόεδρο του Πανηλειακού Σωτήρη Κωνσταντακόπουλο και μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Υόρκης  (From left to right Giannis Papadopoulos, Pyrros
Dimas, Sotiris Konstantakopoulos, Spyridoula Anastasopoulos)
3η Ο Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου με τον Γραμματέα Δημήτρη Κωστόπουλο και άλλα από τα νεότερα μέλη του Συλλόγου (From left to right (Angie Tsokanos, Spyridoula Anastasopoulos, Panagiotis Kostopoulos, Kostas Kolovadis, Giannis Papadopoulos, Sotiris Konstantakopoulos, Antonis Papadopoulos, Dimitrios Kostopoulos, Ciro Traino, Aggeliki Kolovadi, Mixalis Sitaras, Vicky Kostopoulos).

Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου