Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Κατεβάζει ρολά η Football League και η Football League 2 από τις 13 Φεβρουαρίου για οικονομικούς λόγους.

Έρχεται λουκέτο το Φεβρουάριο για Β' & Γ' Εθνική
Στην αναστολή των δυο αμέσως επόμενων πρωταθλημάτων της Super League και συγκεκριμένα της Football League και Football League 2 αποφάσισε το μεσημέρι της Παρασκευής (27/1) η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄και Γ΄Εθνικής εξαιτίας της αδυναμίας της να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις λειτουργικές δαπάνες και γενικότερα των οικονομικών αδιεξόδων που έχει περιέλθει.
Η Ένωση αναφέρει ότι έχει να δει έσοδα από τον Μάιο του 2011 γεγονός που καθιστά αδύνατη τη λειτουργία της από τις 13 Φεβρουαρίου και μετά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε:
"Το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’- Γ’ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε ομόφωνα, όπως αναστείλει τη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της FOOTBALL LEAGUE και FOOTBALL LEAGUE 2 από τις 13.02.2012, εξαιτίας των οικονομικών αδιεξόδων και της αδυναμίας ανταπόκρισης στις στοιχειώδεις λειτουργικές δαπάνες, που έχουν περιέλθει οι ΠΑΕ και η διοργανώτρια, δεδομένης της μη εισροής εσόδων από οποιαδήποτε πηγή, από τα τέλη Μαΐου 2011 έως και σήμερα".
Πηγή: contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου