Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Νέα σεισμική δόνηση στην Κρήτη-Σαντορίνη

 Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2012...

Μεγέθους 5,3 της κλίμακας Ρίχτερ

Νέα σεισμική δόνηση ανάμεσα σε Κρήτη και Σαντορίνη.  Αναστατώθηκε η Κρήτη με ένα ακόμα σεισμό μεγέθους 5,3 της Κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 3:33 τα ξημερώματα με το επίκεντρο του σεισμού να εντοπίζεται στο ίδιο ακριβώς σημείο με εκείνο που συνέβη το πρωί της Πέμπτης, δηλαδή 75χιλ. βορειοδυτικά του Ηρακλείου, στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης.

Η νέα αυτή σεισμική δόνηση, που σημειώθηκε σε λιγότερο από 24 ώρες σε σχέση με την προηγούμενη, έχει εστιακό βάθος 13 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ωστόσο ολόκληρο το νησί σηκώθηκε στο πόδι ενώ δεν έλειψαν τα μικροατυχήματα.
Στο Ακρωτήρι Χανίων ένας 34χρονος άντρας "τινάχτηκε" από το κρεβάτι του όταν ένιωσε το σεισμό με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί. Η γυναίκα του ειδοποίησε το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου