Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Στην Ηλεία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος

Ο κ. Αβραμόπουλος με την αδερφή του πατέρα του στο Αυγείο.

Στα πάτρια εδάφη

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2012
Από το απόγευμα της Δευτέρας βρίσκεται στην Ηλεία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος. Το πρώτο που έκανε προτού φτάσει στο ξενοδοχείο του στην Αμαλιάδα το
Amalias Hotel, ήταν μια στάση στο χωριό του πατέρα του, το Αυγείο Ήλιδας (Μπουχιώτη). Εκεί τον περίμενε η αδερφή του πατέρα του που είχε ετοιμάσει για να υποδεχθεί τον ανιψιό της ένα πλούσιο τραπέζι, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες παρακάθισαν «ανεπισήμως» ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, ο πρώην πρόεδρος Αυγείου και νυν δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας Βασίλης Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος κ.α.Ο κ. Αβραμόπουλος βρίσκεται στην περιοχή καθώς την Τρίτη θα επισκεφθεί τις δύο αεροπορικές μονάδες της 117 Π.Μ. στην Ανδραβίδα (10 π.μ.) και την 116 Π.Μ. στον Άραξο,συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Αντώνιο Τσαντηράκη.

Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου