Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Μεγάλες αλλαγές στις τιμές των αεροπορικών εταιρειών

 Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2012...
Spirit Airlines AircraftΑπό χθες όλες οι αεροπορικές εταιρείες στις ΗΠΑ είναι υποχρεωμένες όπως μαζί με τις τιμές των εισιτηρίων να προσθέτουν και τους φόρους στα διαφημιστικά τους. Έτσι όταν θα βλέπεις την την τιμή σε ένα αεροπορικό εισιτήριο θα συμπεριλαμβάνει και τους φόρους.
Η ομοσπονδιακή Γερουσιαστής Barbara Boxer της κοινοπολιτείας της Καλιφόρνιας (πληθυσμό 38,000,000) έστειλε επιστολή στον διευθυντή της αεροπορικής εταιρείας Spirit Airlines η οποία είναι μία χαμηλή κόστους αερομεταφορέας του λέει ότι “εσκεμμένα συνεχίζει η εταιρεία να εξαπατά το κοινό για το Υπουργείο Συγκοινωνιών στο νέο κανόνα που γίνεται προσπάθεια η διαφάνεια για τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων” Ο κανόνας, που μπήκε σε εφαρμογή χθες, απαιτεί τις αερογραμμές να συμπεριλαμβάνουν και τους υποχρεωτικούς κυβερνητικούς φόρους, τα τέλη και άλλα ποσά στις διαφημίσεις των αεροπορικών εισιτηρίων. Η εταιρεία Spirit Airlines που έχει “εξευτελιστικές” τιμές ακόμα και εισιτήρια των $9 έστειλε πρόσφατα ένα μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στους πελάτες που λένε: " Οι νέοι κυβερνητικοί κανονισμοί μας απαιτούν ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ τους φόρους στις τιμές».
Συνεχίζοντας η Barbara Boxer γράφει "Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι περαιτέρω από την αλήθεια, ο κανόνας λέει ότι πρέπει να πείτε στους πελάτες σας το πλήρες κόστος ενός εισιτηρίου.”
Λοιπόν, τα μάτια σας ανοικτά, από εδώ και πέρα η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου, συμπεριλαμβάνει και τους φόρους.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου