Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Το μεσημέρι η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών


Δέσμευση των κομμάτων για τη νέα δανειακή σύμβαση θα ζητήσει ο Λ. Παπαδήμος
Προκειμένου η Ελλάδα να λάβει το πράσινο φως για το PSI.
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2012

Για την Κυριακή το μεσημέρι αναβλήθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, και θα πραγματοποιηθεί στη 1. Στη νέα συνάντηση ο πρωθυπουργός θα ζητήσει από τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση να δεσμευτούν αναφορικά με τη νέα δανειακή σύμβαση και τους όρους της τρόικας, προκειμένου η Ελλάδα να λάβει το πράσινο φως για το PSI.
Χθες, Σάββατο ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του IIF, Τσαρλς Νταλάρα και τον υπουργό Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλο στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για το PSI.
Παρ' ότι οι συζητήσεις προχωρούν με ικανοποιητικό ρυθμό, δεν αποκλείεται να απαιτηθεί περισσότερος χρόνος μέχρι την τελική κατάληξη. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται ο κ. Παπαδήμος, όταν μεταβεί στις Βρυξέλλες, τη Δευτέρα, να μην έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Συνάντηση πρωθυπουργού-τρόικας
Χθες και έπειτα από 2 ώρες, λίγο μετά τις 10 το βράδυ ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος με τους επικεφαλής της τρόικας. Πήρε μέρος και ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου