Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Οι Συμπληγάδες του κ. Παπαδήμου

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2012

Ανάμεσα στις πιέσεις της τρόικας και την απροθυμία των κομμάτων
να στηρίξουν τα μέτρα που απαιτούνται για τη νέα δανειακή σύμβαση
Στη δίνη σκληρής διαπραγμάτευσης εντός και εκτός συνόρων έχει εμπλακεί ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος για την ολοκλήρωση της νέας δανειακής σύμβασης και του PSI. Ο κ. Παπαδήμος καλείται να συμφωνήσει για τα νέα μέτρα και το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους εν μέσω έντονου παρασκηνίου, ασφυκτικών πιέσεων από τις Βρυξέλλες και το ΔΝΤ για επιβολή επώδυνων μέτρων. Εξ αυτού του λόγου κρίσιμη θεωρείται η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που έχει προγραμματιστεί να γίνει σήμερα, υπό τον πρωθυπουργό.
Παράλληλα, στο εσωτερικό η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με τα μεγάλα προβλήματα που κλυδωνίζουν το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τις ισχυρές ενστάσεις της Ν.Δ., κυρίως για μια σειρά από μέτρα που απαιτούν οι δανειστές της χώρας. Πάντως, στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, ότι μέχρι σήμερα θα έχει ολοκληρωθεί σημαντικό μέρος της διαπραγμάτευσης για τη νέα δανειακή σύμβαση και το PSI. Ο κ. Παπαδήμος, όμως, δηλώνει ότι χρειάζεται στήριξη και ενότητα σ'αυτήν τη φάση.
Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου