Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ουρές για τον Εφραίμ!

 Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, 2012

thumb

Ουρές σχηματίζονται 3 φορές την εβδομάδα στο επισκεπτήριο του γέροντα Εφραίμ στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο πιο περιζήτητος και προνομιούχος κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού εξομολογεί τους πιστούς που τον επισκέπτονται από όλη την Ελλάδα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsit.gr στο θυρωρείο των φυλακών εξηγεί πως τον Εφραίμ μπορούν να δούν μόνο οι συγγενείς πρώτου βαθμού. Για όλους τους υπόλοιπους που θέλουν να επισκεφτουν κάποιον (ισχύει για ολους τους κρατούμενους) η διαδιακασία είναι να στείλεις φαξ με το όνομά σου και ποιον κρατούμενο ζητάς να επισκεφτείς και μετά από δυο μέρες συνήθως λαμβάνεις απάντηση. Στην περίπτωση του ηγούμενου Εφραίμ βέβαια οι αιτήσεις είναι εκατοντάδες και άρα χρειάζεται υπομονή μέχρι να σου απαντήσουν.
Μόνος του στο Κελί
Ο μοναχός Εφραίμ κρατείται στη ΣΤ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού (την πλέον προνομιούχο πτέρυγα), εκεί που κρατούνται οσοι έχουν διαπράξει οικονομικά εγκλήματα και έχει στη διάθεσή του ατομικο κελί. Φυσικά οσοι τον επισκτέπτονται του φέρνουν και πεσκέσια ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί είναι αυτοί που δίνους και χρήματα για την ενίσχυσης της Μονής Βατοπεδίου. Το κελί του βρίσκεται απέναντι από αυτο του χουντικού κρατούμενου Ντερτιλή ο οποίος επίσης έχει ατομικό κελί.
Πηγή: ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου