Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Καραμπόλα με 75 αυτοκίνητα, τουλάχιστον 10 νεκροί, στη Φλώριδα


  1. Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2012
Pileup
Αργά το απόγευμα, σήμερα Κυριακή, σε καραμπόλα αυτοκινήτων και φορτηγών στον υπέρ ταχείας αυτοκινητόδρομο 75 (highway 75) στην πόλη GAINESVILLE που βρίσκετε στη βόρεια κεντρική Φλώριδα όχι πολύ μακριά από το Orlando, Jacksonville και Tampa.
Επιβατικά αυτοκίνητα σφηνώθηκαν κυριολεκτικά κάτω από νταλίκες και πολλά από τα οχήματα έπιασαν φωτιά. Οι πρώτοι διασώστες που έφτασαν στην περιοχή έβλεπαν φωτιά καπνό και άκουγαν βογγητά από τους τραυματίες. Τουλάχιστον 38 άτομα μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της περιοχής.
Τα αίτια του δυστυχήματος δεν είναι γνωστά αλλά λίγο πιο πριν η κάθοδος (προς τα νότια) του αυτοκινητοδρόμου είχε κλείσει λόγο πυρκαγιάς που είχε πιάσει σε κοντινή περιοχή και δεν υπήρχε ορατότητα και η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική.
Ο δρόμος 75 ενώνει τη βόρεια με την νότια Φλώριδα αφού κάνει μία κλήση προς δυσμάς περνώντας από την περιοχή της Τάμπα.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι “ήταν μία εικόνα από κινηματογραφική ταινία, φωνές βογγητά, αυτοκίνητα τυλιγμένα στις φλόγες, ελαστικά και αυτοκίνητα που καίγονται”. Ο δρόμος 75 έκλεισε και από τις δύο κατευθύνσεις ενώ αργά το βράδυ άνοιξε η άνοδος (προς βορά).
Σύμφωνα πάλι με αυτόπτες μάρτυρές, στην περιοχή υπήρχε ομίχλη και καπνός και δεν υπήρχε ορατότητα. Ένα αυτοκίνητο βγήκε της πορείας του και άλλα αυτοκίνητα σταμάτησαν με αποτέλεσμα οι οδηγοί των αυτοκινήτων που ακολουθούσαν ανυποψίαστοι έπεσαν πάνω στα σταματημένα αυτοκίνητα.

Η Σύνταξη, με πληροφορίες από το AP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου