Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ο Λουκάνικος στα πρόσωπα του Time!

Μπορεί η Αθήνα να έχει το Λουκάνικο αλλά εμείς στη Βοστώνη έχουμε το "Sly" που δεν αστειεύεται.  

Αριστερά ο "Sly" και κάτω ο "Λουκάνικο" μoιάζουν καταπληκτικά.

Και το Πρόσωπο της Χρονιάς που κλείνει είναι για το «Time»... «Ο Διαδηλωτής». «Από την Αραβική Ανοιξη στην Αθήνα, από το "Καταλάβατε τη Γουόλ Στριτ" στη Μόσχα», εξηγεί το αμερικανικό περιοδικό ήδη από το εξώφυλλό του. Στα πολλά πορτρέτα διαδηλωτών από ολόκληρο τον κόσμο που φιλοξενεί στις σελίδες του, είναι και αρκετοί Ελληνες.
Ξεχωριστός φόρος τιμής όμως αποτίεται, με συνολικά έντεκα φωτογραφίες, και σε έναν τετράποδο «διαδηλωτή» της Αθήνας - τον θρυλικό πια Λουκάνικο.
«Υπάρχει άραγε όριο ανοχής για την απογοήτευση;», αναρωτιέται ο διευθυντής του «Time», Ρικ Στένγκελ. «Παντού, καθώς φαίνεται, άνθρωποι είπαν "φτάνει πια". Διαφώνησαν• απαίτησαν• δεν απελπίστηκαν, ακόμα και όταν οι απαντήσεις ήρθαν σαν σύννεφο από δακρυγόνα ή βροχή από σφαίρες. Ενσάρκωσαν κυριολεκτικά την ιδέα πως η ατομική δράση μπορεί να φέρει συλλογική, κολοσσιαία αλλαγή... Επειδή αιχμαλώτισε και ανέδειξε ένα παγκόσμιο αίσθημα ελπίδας για αλλαγή, επειδή ανέτρεψε κυβερνήσεις και έτοιμες ιδέες, επειδή συνδύασε την παλαιότερη των τεχνικών με τη νεότερη των τεχνολογιών για να ρίξει φως στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και, εντέλει, επειδή κατηύθυνε τον πλανήτη σε ένα πιο δημοκρατικό αν και ενίοτε πιο επικίνδυνο μονοπάτι για την 21ο αιώνα, ο Διαδηλωτής είναι για το "Time" το Πρόσωπο της Χρονιάς 2011».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου