Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Κύρωση του νομοσχεδίου για τον φόρο των μισθωτών υπηρεσιών από τον Ομπάμα

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου, 2011

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα με σημερινές δηλώσεις του από τον Λευκό Οίκο τόνισε ότι «απομένει να γίνει περισσότερη δουλειά σχετικά με το ζήτημα της φορολογίας», ενώ επισήμανε συγχρόνως ότι η παρούσα χρονική στιγμή αποτελεί για τη μεσαία εισοδηματική τάξη μια ώρα επιβεβαίωσης ή οικονομικής εξουθένωσης.
Οι προεδρικές δηλώσεις έγιναν ευθύς ως ο πρόεδρος των ΗΠΑ κύρωσε το νομοσχέδιο, με το οποίο παρατάθηκε -επί ένα δίμηνο- ο φόρος των μισθωτών υπηρεσιών και τοιουτοτρόπως ξεπεράστηκε, προσωρινά, η πολύμηνη διαμάχη Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών για το θέμα.
Οι πολιτικοί παρατηρητές σχολιάζουν στην Ουάσινγκτον ότι αυτή η διαμάχη είναι ικανή να αναζωπυρωθεί από τα τέλη του Ιανουαρίου 2012 και μετά.
«Χάρη στη διακομματική συμφωνία στο νομοσχέδιο, οι Αμερικανοί πολίτες που εργάζονται θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν φορο-μειώσεων, τις οποίες υπολογίζω προσωπικά στα χίλια δολάρια ανά νοικοκυριό», τόνισε στις ίδιες δηλώσεις ο πρόεδρος Ομπάμα.
«Οταν ξανασυνεδριάσει μετά τις διακοπές το Κογκρέσο, θέλω να εργαστεί χωρίς να γίνονται δράματα, χωρίς καθυστερήσεις, ώστε να προκύψει και μια νέα παράταση των φορο-μειώσεων ως το τέλος του 2012 για τους εργαζόμενους καθώς επίσης και για τα επιδόματα των ανέργων», υπογράμμισε.
«Δεν μας στείλατε εδώ στην Ουάσινγκτον για κομματικές διαμάχες, ούτε απλά για να γνωρίζετε τον νικητή ή τον ηττημένο» είπε με νόημα απευθυνόμενος στους Αμερικανούς ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου