Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ηλεία: Περίπου 1800 καταθέσεις πινακίδων στις εφορίες Πύργου - Αμαλιάδας

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου, 2011

Η κρίση χτυπά για τα καλά και οδηγεί εκατοντάδες ιδιοκτήτες ΙΧ να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας προκειμένου να μην πληρώσουν τα ακριβά τέλη κυκλοφορίας για τη νέα χρονιά.

Χθες τελευταία ημέρα – αφού Πέμπτη και Παρασκευή απεργούν οι Εφοριακοί – ουρές σχηματίστηκαν στις μεγάλες εφορίες της Ηλείας, στον Πύργο και την Αμαλιάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το ilialive.gr, ο αριθμός φαίνεται να πλησιάζει τις 1800 καταθέσεις πινακίδων, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Οι περισσότεροι κατέθεσαν πινακίδες για κάποιο δεύτερο όχημα της οικογένειας που χρησιμοποιούσαν για κοντινές μετακινήσεις, συνήθως πιο παλιό μοντέλο. Δεν είναι όμως λίγοι και αυτοί που κατέθεσαν τις πινακίδες του μοναδικού τους αυτοκινήτου, αφού αυτό είναι μεγάλου κυβισμού και τα τέλη, μαζί με τις άλλες πάγιες υποχρεώσεις έχουν οδηγήσει το συνολικό κόστος διατήρησης τέτοιων οχημάτων σε δυσθεώρητα ύψη.
Στον Πύργο μέχρι πριν λίγες ημέρες είχαν κατατεθεί περίπου 300 πινακίδες κυκλοφορίας. Χθες το μεσημέρι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και τη ροή της αρμόδιας υπηρεσίας, ο αριθμός είχε φτάσει τις 1100. Αυτό σημαίνει πως τις τελευταίες ημέρες, κυρίως αυτή τη βδομάδα 800 ιδιοκτήτες οχημάτων οδηγήθηκαν σε αυτή την κίνηση, μη αντέχοντας άλλο να πληρώνουν το βαρύ τίμημα των οικονομικών μέτρων της Κυβέρνησης.
Στην Αμαλιάδα ο αριθμός έχει φτάσει τις 600 καταθέσεις πινακίδων μέχρι σήμερα το πρωί και αναμενόταν να ανέβει και άλλοΠηγή:

Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου