Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Απεβίωσε ο Βασίλειος Κωνσταντίνου Κουτρουμπής

Δυστυχώς και μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε τόσο αυτός όσο και οι ιατροί ο Βασίλης Κουτρουμπής ο οποίος εδώ και δύο μήνες ήταν σε αφασία τελικά πριν λίγο (Δευτέρα βράδυ, 21 Αυγούστου, 2017) υπέκυψε. Κρατιόταν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη (τραυματίστηκε έπειτα από πτώση στο σπίτι του).

Ο Βασίλειος Κουτρουμπής, 51 ετών, ήταν γιος λατρευτός των Κώστα Κουτρουμπή (καταγωγή από Αμαλιάδα, Ηλείας) και της Αρετής Κουτρουμπή (από την Αρετή, Ηλείας).

Ο Βασίλης Κουτρουμπής ήταν ιδιοκτήτης του Holy Chuck Restaurant, στο Toronto, Ontario, Canada

Αφήνει πίσω του εκτός από τους γονείς του την σύζυγό του Ροζαλίνα Συλβέστρι και δύο κόρες, η μία απόφοιτος Πανεπιστημίου.

Να σημειώσουμε ότι πριν μερικά χρόνια (23 Φεβρουαρίου, 2009) έφυγε από τη ζωή ο αδελφός του Βασίλη, Γεώργιος Κουτρουμπής.

Τα της κηδείας και ταφής θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα μας αργά την Τετάρτη.


O Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια Κουτρουμπή


Αιωνία Η Μνήμη


Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Έγινε ωραία παράσταση στη Βοστώνη για τον Κώστα Καβάφη

Απ' έξω και τραγουδιστά

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου, 2011


Χθες to βράδυ ο Ελληνισμός της Βοστώνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας και έκανε αισθητή την παρουσία του στην παράσταση που έδωσε η ομάδα της “Άνω Σύρου” όπου παρουσίασαν “απ' έξω και τραγουδιστά” ποιήματα του Κώστα Καβάφη.
Καταπληκτικές αποδόσεις των ποιημάτωνν του Έλληνα ποιητή από την Αλεξάνδρεια αλλά και μελοποιημένα τραγούδια του ποιητή σε μουσική σπουδαίων Ελλήνων μουσικών και άριστη απόδοση από την Χρυσούλα Κεχαγιόγλου με την γλυκιά της φωνή συνοδευόμενη από επταμελή ορχήστρα.

Την παράσταση έκλεψε ο Μπάμπης Κουλουράς ο οποίος απέδωσε τα ποιήματα του Καβάφη με ωραίο τρόπο. Η Νικολέτα Ρούσου αφηγήθηκε στιγμές από την ζωή το Καβάφη.
Το αμφιθέατρο του Μαλειωτίου ήταν σχεδόν γεμάτο από ομογενείς διψασμένους για ωραίες παραστάσεις. Την βραδιά άνοιξε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Θεμιστοκλής Καρατζάς ο οποίος ευχαρίστησε τον σύλλογο “Άνω Σύρου” που ήρθαν από το Κυκλαδίτικο νησί για την παράσταση η οποία ήταν αφιερωμένη στον ιδρυτή του πολιτιστικού κέντρου αείμνηστο Κ. Μαλειώτη. Στη συνέχεια ο κ. Καρατζάς ευχαρίστησε τους χορηγούς για την επιτυχία της βραδιάς καθώς και τα ΜΜΕ και παρουσίασε το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας και τα μέλη που ήσαν παρόν (σχεδόν όλα τα μέλη του Δ.Σ. Της ομοσπονδίας ήσαν εκεί).
Photos: Bichekas
Μεταξύ των κοντά τριακοσίων που παρευρέθησαν ήσαν και οι: Δρ. Γιώργος Χρύσης ποιητής και πρόεδρος του «Ινστιτούτου Βενιάμ Φράνκλιν» της Βοστώνης (Benjamin Franklin Institute ),, Δρ. Ελένη Δελικάτσιου, ο πρώην Πρόεδρος της Παμακεδωνικής κ. Πάνος Σπηλιάκος με την σύζυγό του. Ο Γενικός πρόξενος της Ελλάδας κ. Ηλίας Φωτόπουλος με την σύζυγό του, οι πρώην πρόεδροι της Παμακεδωνικής Νίνα Γκατζούλη με τον σύζυγό της, ο κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος και Αθανάσιος Βουλγαρόπουλος επίσης πρώην Πρόεδροι της Παμακεδωνικής, ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρης Παπασλής με την σύζυγό του, ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλης Καυκάς, ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Κλεόπας Στρογγύλης, το ζεύγος Θανάση & Δωροθέα Γαλάνη, ο κ. Γιάννης Κατσαρός, ο κ. Δημήτρης Ιωαννίδης, η κ. Τίνα Πάπα, η κ. Νίκη Καλαβάντη, η κ. Στέλλα Σαϊχ, ο ιερέας Βασίλειος Μπέμπης, ο Γιώργος και Μαρία Ιατρού, ο κ. Δημήτριος Ματθαίος, η κ. Κλεάνθη Μαυρογιαννάκη, η κ. Μαρία Μουρατίδου, ο κ. Σάββας Βαλλής ο οποίος είναι Πρόεδρος του Greek American Political Club, κ. Δημήτρης Χατζής, το ζεύγος Γιώργου Γαρταγάνη, η κ. Άννα Δελέγκα, πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων "Τριπολιτσά" και πολλοί άλλοι.   Όσοι και όσες δεν μπόρεσαν να έρθουν, έχασαν.
Συγχαρητήρια στα μέλη του Πολυτιστικού Συλλόγου “Άνω Σύρου” για την υπέροχη εκδήλωση που έφεραν στη Βοστώνη. Επίσης συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Θεμιστοκλή Καρατζά και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο. Τους ευχόμαστε και άλλες πολλές εκδηλώσεις για τον Ελληνισμό. 
Εμείς θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όπως μπορούμε αλλά και να σχολιάζουμε τα καλά αλλά και να κάνουμε εποικοδομητική κριτική για να γίνουμε καλύτερoι.

Και πάλι Συγχαρητήρια.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου