Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Έρχεται ο τυφώνας Irene (Ειρήνη) και φέρνει "καταστροφές"

Σας συνιστούμε να προετοιμαστείτε κατάλληλα, να επικοινωνείτε συχνά με τους δικούς σας και ψυχραιμία.

Μπόρα είναι θα περάσει

Πέμπτη, 25 Αυγούστου, 2011
Ο τυφώνας Ειρήνη θα κτυπήσει σήμερα τις πολιτείες της Νότιας και Βόρειας Καρολίνας και θα συνεχίσει την πορεία του προς τη Φιλαδέλφεια, Νέα Υόρκη και Βοστώνη. Αέρας που ξεπερνά τα 180 χιλιόμετρα την ώρα και καταρρακτώδη βροχή έρχονται για να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στην ανατολική ακτή, μία περιοχή που κατοικούν 65 εκατομμύρια κόσμου.

Σε πολλές περιοχές που φαίνεται οτι θα περάσει ο τυφώνας Ειρήνη ο κόσμος προετοιμάζεται βάζοντας ταινίες με αυτοκόλλητα στα τζάμια, κλείνουν τα παντζούρια, εφοδιάζονται με τρόφιμα και νερό καθώς και άλλα είδη πρώτης ανάγκης ενώ οι παραθαλάσσιες περιοχές και τα νησιά ερημώνουν. Τα πλεούμενα μπαίνουν μέσα στους κόλπους.

Το αμερικάνικο ναυτικό απομάκρυνε τα καράβια του από την πορεία του τυφώνα.
Υπολογίζουν ότι την Κυριακή ο τυφώνας θα κτυπήσει τη Βοστώνη. Όσοι κατοικείται στις παραλιακές πολιτείες των Ανατολικών ΗΠΑ σας συνιστούμε να προετοιμαστείτε γιατί μπορεί να κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα, το γκαζ ακόμα και το νερό. Οι πολιτείες (states) είναι: South Carolina, North Carolina, Virginia, Delaware, Maryland, Pennsylvania, New Jersey, New York, Connecticut, Rhode Island, Massachusetts, New Hampshire, Maine.

Να κρατηθείτε ενήμεροι για την πορεία του τυφώνα και να δώσετε μεγάλη σημασία στα έκτακτα ανακοινωθέντα και στις παροντρύσειςς των αρμοδίων αρχών.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου