Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Νευρικότητα επικράτησε στη Wall Street

Παρασκευή, 29 Ιουλίου, 2011




 Σχετικά θέματα
 

Με μεικτά πρόσημα ολοκηρώθηκαν οι συναλλαγές στη Wall Street, μετά από τρεις συνεχωμένες συνεδριάσεις με πτωτική πορεία, εν μέσω ανησυχιών για το αδιέξοδο που αφορά το ταβάνι του χρέους των ΗΠΑ.
Ωστόσο, θετικά ενέπνευσε τους επενδυτές η μεγαλύτερη του αναμενόμενου πώληση κατοικιών κατά τον μήνα Ιούνιο, πολύ περισσότερο που η συνεδρίαση της Τετάρτης επέφερε τις μεγαλύτερες απώλειες σε βάθος χρόνου οκτώ εβδομάδων...
Επίσης, αξιολογήθηκε σωστά ότι -πρώτη φορά από τον Απρίλιο - την προηγούμενη εβδομάδα υποχώρησε κάτω από τους 400 χιλιάδες, ο αριθμός των Αμερικανών, που πρώτη φορά ζητούν επίδομα για την ανεργία.
Όμως παρά το θετικό πνεύμα, που κυριάρχησε σε μεγάλο τμήμα των συναλλαγών, στη λήξη της συνεδρίασης οι πωλητές μετοχών υπερτέρησαν των αγοραστών κι όλοι οι βασικοί δείκτες δεν «έκλεισαν» σε έδαφος θετικό.
Σε αυτό το κλίμα, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχώρησε κατά 0,51%, ενώ ο S&P 500 , δείκτης ενδεικτικός της ευρύτερης τάσης, έκλεισε με απώλειες κατά 0,32%. Ο δείκτης εταιριών υψηλής τεχνολογίας Nasdaq κατάγραψε οριακά κέρδη 0,05%

Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου