Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Άρχισε το Folk Festival στο κέντρο του Lowell Massachusetts

Σάββατο, 30 Ιουλίου, 2011 

Ολόκληρο το κέντρο της πόλης έχει μετατραπεί σε πεζόδρομους όπου εκατοντάδες τέντες Σωματεία, Κοινότητες και επιχειρήσεις έχουν στίσει περίπτερα με φαγητά και διάφορα είδη.
Στο Boarding House Park ορχήστρες άρχισαν από νωρίς το απόγευμα να παίζουν μουσική για όλους. Ακριβώς απέναντι από το Boarding House Park είναι το περίπτερο των Γονέων του Ημερήσιου Ελληνο-Αμερικάνικου Σχολείου του Lowell όπου οι γονείς με τη βοήθεια αρκετών εθελοντών προσέφεραν, ψητά φαγητά, σουβλάκια, γύρο, ελληνικές σαλάτες, σπανακόπιτα και γλυκά και άλλα. (βλέπε φώτο). 

 Λίγο πιο πάνω ο Χρήστος Κοτσιρώνης (από το Σιμόπουλο Ηλείας) με τη σύζυγό του Γεωργία και αρκετό προσωπικό είχε το το δικό του περίπτερο με πίτσα και άλλα φαγητά. (Βλέπε φώτο).

Χθες το βράδυ φάγαμε στα Ελληνικά περίπτερα ενώ συναντηθήκαμε με πολλούς γνωστούς και φίλους. Η Είσοδος στο Φεστιβάλ είναι ελευθέρας και σας συνιστούμε να πάτε κι εσείς σήμερα και αύριο.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου