Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011

Το Φράγμα Πηνειού και πόση ασφάλεια έχει;

"ΦΩΝΑΖΕΙ" ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Τετάρτη, 27 Ιουλίου, 2011
Η
Tετάρτη, 27 Ιουλίου, 2011

Τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια του φράγματος Πηνειού, κρούει ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος. Σε επιστολή προς το περιφερειακό συμβούλιο, τονίζει ότι τα θυροφράγματα δεν λειτουργούν κανονικά, το ένα είναι ακινητοποιημένο λόγω βλάβης και το δεύτερο υπολειτουργεί. Ο κ. Χριστοδουλόπουλος μιλώντας στο IONION FM, αναφέρει ότι δεδομένου του σεισμικού ρήγματος που διέρχεται από την περιοχή, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ασφάλειας του φράγματος, καθώς σε περίπτωση υπερχείλισης, θα σημειωθούν πλημμύρες. Από την πλευρά του ο σεισμολόγος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Θανάσης Γκανάς, αναφέρει στο IONION FM, ότι το ρήγμα που βρίσκεται κάτω από το φράγμα Πηνειού, σε βάθος 5-20 χλμ. πλησιάζει την Αμαλιάδα, μέχρι το χωριό Μιχόϊ και είναι δυναμικότητας 6 R. Απαιτείται ειδική μελέτη, που μπορεί να γίνει και μέσω ΟΑΣΠ, για τον προσδιορισμό της ακριβούς θέσεως του ρήγματος και το θέμα εκκρεμεί από το 2008. Σεισμογράφοι έχουν τοποθετηθεί σε Ριόλο, Βυτινέϊκα, Αρτέμιδα, Καλάβρυτα και Δροσάτο.

Πηγή: ΙΟΝΙΟΝ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου