Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Γιατί δεν λειτουργεί το Μουσείο Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων;

Ερώτηση της κ. Αυγερινοπούλου, Βουλευτού Επικρατείας

Τρίτη, 26 Ιουλίου, 2011

Επερώτηση έκανε στη Βουλή η Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας k. Διονυσία Αυγερινοπούλου που κατάγεται από την Ηλεία.
Η κυρία Αυγερινοπούλου στην επερώτηση της φέρνει στην επιφάνεια το γεγονός ότι το Μουσείο Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων είναι κλειστό για ένα χρόνο τώρα. Το συγκεκριμένο Μουσείο είναι μοναδικό στο είδος του και φιλοξενεί αναμνηστικά είδη από τους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες αρχίζοντας από τους Αγώνες της Αθήνας του 1896. Το Μουσείο λειτουργούσε από το 1972.
Σύμφωνα με την Βουλευτή Επικρατείας, "οι αίθουσες του Μουσείου δεν επαρκούν για να να φιλοξενήσουν τα εκθέματα και η προαναγγελθείσα από τον περασμένο Οκτώβριο μελέτη ανακατασκευής του δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα".
Έτσι οι εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της Αρχαίας Ολυμπίας να μη μπορούν να δουν τα εκθέματα ενώ παράλληλα χάνονται αρκετά χρήματα.
Ευχόμαστε η πρωτοβουλία της κ. Αυγερινοπούλου να τύχη της ανάλογης ανταπόκρισης από την Κυβέρνηση, ιδιαίτερα από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου