Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Στην Ουγκάντα προσφέρει έργο η υπερήφανη Ελληνοπούλα Σαμάνθα Σγουράκη (Samantha Sgourakes)

Δευτέρα, 25 Ιουλίου, 2011

Η Σαμάνθα Σγουράκη (Samantha Sgourakes) είναι από το Rochester, Massachusetts, ανιψιά του ζεύγους Γεωργίου και Σοφία Σγουράκης, μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης.   H Σαμάνθα είναι φοιτήτρια στον τομέα της Κοινωνιολογίας και Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ (το Σεπτέμβριο θα μπει στο τελευταίο έτος) και βρίσκεται σε αποστολή στην Αφρική και συγκεκριμένα στην Ουγκάντα όπου διδάσκει κοντά τα 100 παιδιά σε ορφανοτροφείο. Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχει σαν μέλος του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ.
Η Σαμάνθα ενδιαφέρεται πολύ για τα δικαιώματα των παιδιών και σκοπεύει όπως όταν λάβει το πτυχίο της να εργαστεί στο Peace Corp για δύο χρόνια και μετά θα πάει για μετεκπαίδευση. Να σημειώσουμε ότι και ο πατριώτης μας αείμνηστος Γερουσιαστής Πωλ Τσόγκας πήγε στην Αφρική με την Peace Corp όταν αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης Suffolk.

Η Σαμάνθα βρέθηκε στο Εδιμβούργο της Σκωτίας την περασμένη χρονιά όπου πήρε μαθήματα στο τοπικό Πανεπιστήμιο. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην Ουγκάντα η Σαμάνθα για να αποκτήσει την εμπιστοσύνη και φιλία των παιδιών οργάνωσε ποδοσφαιρικό αγώνα όπου συμμετείχε και η ίδια αφού είναι πολύ καλή στο συγκεκριμένο άθλημα με αποτέλεσμα τα πιτσιρίκια να την θαυμάζουν και να την σέβονται.

Συγχαρητήρια στην Σαμάνθα και καλή πρόοδο

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου