Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Και τώρα οι γιατροί και οι οδοντίατροι

Μετά τους ταξιτζήδες ετοιμάζονται να κατέλθουν στους δρόμους... οι οδοντίατροι και οι γιατροί. 

Και αυτοί δυσφορούν με το άνοιγμα των επαγγελμάτων τους.


Πέμπτη, 28 Ιουλίου, 2011


Σύμφωνα με τις διαμαρτυρίες των εκπροσώπων τους «ανοίγει ο δρόμος για τα σούπερ- μάρκετ της υγείας», δηλαδή για τα ιδιωτικά πολυιατρεία ή τα εταιρικά οδοντιατρεία, που σύμφωνα με την αλλαγή της προστατευτικής νομοθεσίας θα μπορούν να ιδρύουν κεφαλαιούχοι και επιχειρηματίες χωρίς να έχουν την ιδιότητα του γιατρού ή του οδοντίατρου.

Όψιμες θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τις αντιδράσεις τους καθότι τέτοια «σούπερ - μάρκετ» υγείας υπάρχουν εδώ και χρόνια και στεγάζουν γιατρούς και γιατρούς. Επιπλέον, μπορεί άραγε να σκεφθεί κανείς πως θα αντιμετωπισθεί το πρόβλημα του πληθωρισμού των γιατρών, τώρα που ο κρατικός τομέας υγείας δεν θα μπορεί να προσλαμβάνει με άνεση όπως στο παρελθόν; Και επιπλέον έχει σκεφθεί κανείς πως αλλιώς μπορούν να εκλογικευτούν οι τιμές των οδοντιατρικών και ιατρικών υπηρεσιών, οι οποίες δεν καταλαβαίνουν ούτε από κρίση, ούτε από τίποτε;

Εύλογα ερωτήματα που αναζητούν απαντήσεις από εκείνους που με ευκολία περισσή σηκώνουν λάβαρα, θεωρώντας πως μόνοι ζουν σ' αυτή την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου