Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΕΝΝΑ/ΕΖΕΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΠΛΕΥΡΗ

Δευτέρα, 25 Ιουλίου, 2011

Νέα Υόρκη – Μετά τις έντονες και συνεχείς διαμαρτυρίες του απανταχού Ελληνισμού και την εκστρατεία που ξεκίνησε η CYPRUS ACTION NETWORK OF AMERICA εναντίον της προβολής της τουρκικής παραγωγής Εζέλ από τον Αντέννα 1 (Ελλάδος), ο Έλληνας βουλευτής κ. Αθανάσιος Πλεύρης έχει μεταφέρει τελικά το θέμα στη Βουλή των Ελλήνων. Με θέμα « Διαφήμιση του ψευδοκράτους από σειρά στην ελληνική τηλεόραση» ο βουλευτής κ. Πλεύρης εξηγεί εν συντομία τα κύρια σημεία των ενστάσεων στους κ. κ. Υπουργούς Εξωτερικών και Πολιτισμού στους οποίους απευθύνεται και τους καλεί να απαντήσουν σε ερωτήσεις που απορρέουν.
Εν τω μεταξύ το Ελληνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχει πάρει πέραν των 250 διαμαρτυριών τις οποίες όμως αρχειοθέτησε, δίχως καμία ενέργεια ή απάντηση σε κανένα, με εντολή του προέδρου του.

Για λεπτομέρειες δέστε προηγούμενες ανακοινώσεις της CANA στην ιστοσελίδα:
www.cyprusactionnetwork.org 

Η CYPRUS ACTION NETWORK OF AMERICA εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον  ́Ελληνα βουλευτή κ. Αθανάσιο Πλεύρη, για την πρωτοβουλία του να προωθήσει τελικά το τόσο εθνικά σημαντικό αυτό θέμα στη Βουλή των Ελλήνων, όπου θα έπρεπε ναβρίσκεταιαπότιςπρώτεςμέρεςτωνδιαμαρτυριών. Έχονταςυπόψηότιόλοιοι βουλευτές επιθυμούν να κρατήσουν καλές σχέσεις με τα ελληνικά κανάλια για την προβολή τους, σημειώνει την ευαισθησία του κ. Πλεύρη να προτιμήσει να εξυπηρετήσειτοεθνικόσυμφέρονπαράτο προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου