Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Λιτή θα είναι η εκδήλωση για τον εορτασμό των 37 χρόνων Δημοκρατίας

Λιτή η αποψινή εκδήλωση για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 37 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι η σημερινή μέρα τιμά όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας και για μία σύγχρονη δημοκρατική Ελλάδα, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η φετινή επέτειος βρίσκει τη χώρα σε μια εξαιρετικά κρίσιμη καμπή για την ιστορία της. 

Τη δέσμευσή του για μια "Νέα Μεταπολίτευση" και μια νέα πολιτική για "επανεκκίνηση" σε όλους τους τομείς εξέφρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς .
Η γ.γ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δήλωσαν ότι δεν θα παραστούν.
Η κ. Παπαρήγα χαρακτήρισε τη δημοκρατία μετά το 1974 ταξική και υποκριτική.

Ο Αλέξης Τσίπρας σε επιστολή προς τον Προέδρο της Δημοκρατίας είπε ότι στην παρούσα συγκυρία η γιορτή αυτή δεν έχει νόημα.
Η μεγάλη ελπίδα μετατράπηκε σε παρωδία, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΛΑΟΣ κάλεσε σε νέα Μεταπολίτευση.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την προσδοκία η κρίση που βιώνει σήμερα η χώρα να οδηγήσει σε αναγέννηση των θεσμών και ανάταξη της οικονομίας.


Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου