Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ, Δευτέρα, 25 Ιουλίου, 2011

Β' Εθνική: Ολα ανοιχτά στη μάχη της ανόδου
ΟΦΗ-Δόξα Δράμας 3-3 και Διαγόρας-Λεβαδειακός 0-1 στη 2η αγωνιστική των play off

Με το τέλος του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής απ' ευθείας ανέβηκαν στην Α' Εθνική (Super League) ο Πρωταθλητής Παναιτωλικός Αγρινίου και ο δευτεραθλητής ΠΑΣ Γιάννινα.  Την τρίτη θέση στη μεγάλη κατηγορία διεκδικούν οι ομάδες που είναι από την τρίτη θέση μέχρι την 6η θέση.   Δηλαδή τι να λέμε τώρα... οι διάνοιες του ποδοσφαίρου αποφάσισαν να γίνονται αγώνες ύστερα από 2 μήνες αφ' ότου τελείωσε το πρωτάθλημα και όλοι οι αγώνες να γίνουν στην Αθήνα.  Κατά τα άλλα... αποκέντρωση! 
Β' Εθνική: Ολα ανοιχτά στη μάχη της ανόδου
«Ζωντανή» στη διεκδίκηση της ανόδου στη Σούπερ Λίγκας παρέμεινε η Δόξα Δράμας, η οποία σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Β’ Εθνικής στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας κατάφερε να ισοφαρίσει (3-3) στις καθυστερήσεις τον πρωτοπόρο ΟΦΗ.

Η ομάδα της Δράμας άνοιξε το σκορ στο 14’ με τον Χλωρό, αλλά ο Καπάνταης ισοφάρισε στο 23’. Αρχικά ο Τσιμπλίδης και εν συνεχεία ο Καπάνταης σκόραραν για τη Δόξα και τον ΟΦΗ, αντιστοίχως, στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου (2-2), ενώ στο 84’ ο Ρούσεφ έδωσε το προβάδισμα (3-2) στους Κρητικούς. Παρ’ όλα αυτά, η Δόξα Δράμας, των μόλις 12 παικτών (!) στην αποστολή, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και πάλι με τον Τσιμπλίδη.

Μέσα στο παιχνίδι της ανόδου παρέμεινε και ο Λεβαδειακός, ο οποίος νίκησε 1-0 τον Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής, με σκόρερ τον Ζουρούδη στο 54’.
   
Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες)
ΟΦΗ         8,  Δόξα Δράμας 5,  Λεβαδειακός 5,  Διαγόρας    0
Η επόμενη (3η) αγωνιστική – 26 Ιουλίου, ΟΦΗ – Διαγόρας,  Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου