Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Γκρεμίζουν τη “παράγκα” στο ποδόσφαιρο ή θολώνουν τα νερά;

Παρασκευή, 24 Ιουνίου, 2011
Χαμός γίνεται με τις συλλήψεις και προσαγωγές παραγόντων του Ελληνικού ποδοσφαίρου για στημένους αγώνες και σικέ παιχνίδια. Ονόματα παραγόντων μικρών και μεγάλων ΠΑΕ συνελήφθησαν και όπως φαίνεται θα συλληφθούν κι άλλοι για να εξυγιανθεί λέει το ποδόσφαιρο!!!
Εμείς είμαστε από τους πρώτους που καταδικάσαμε τη συμπεριφορά παραγόντων πριν και μετά αγώνων ντέρμπι όπως ήταν η τελευταία συνάντηση μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Είναι κάτι που έπρεπε να είχε γίνει κάτι εδώ και πολλά μα πάρα πολλά χρόνια.
Μας προβληματίζουν όμως κάποια πράγματα τα οποία μάλλον δεν είναι τυχαία.

Πρώτον. Η χρονική περίοδος με την πολίτικο-οικονομική κρίση στην Ελλάδα με τις συλλήψεις και την προσαγωγή των παραγόντων τα φώτα της φεύγουν από το μνημόνιο και τους φόρους και πάνε αλλού.
Δεύτερον. Μας εκπλήσσει που ο αρμόδιος υπουργός κ. Γερουλάνος έτρεξε να δώσει παράσημα και κορώνες για το ωραίο έργο που επιτέλεσαν οι διωκτικές αρχές οι οποίες είναι οι ίδιες που δεν μπορούν να βρουν τους δράστες του μικρού στη Βέροια. Να μην ξεχνάμε ότι ο Παλιοκώστας τους έφυγε δύο φορές μέσα από τη φυλακή με ελικόπτερο ενώ ο Πάσαρης ενώ ήταν κρατούμενος σκότωσε δύο αστυνομικούς και διέφυγε στη Ρουμανία και τόσα και τόσα άλλα. Εδώ όμως, οργανωμένο σχέδιο της αστυνομίας λένε.
Μπράβο τους εάν είναι έτσι. Είναι όμως έτσι, ή γίνεται ντόρος για μικροπράγματα που τα μεγαλοποιούν για να τραβήξουν τη δημοσιότητα από το πραγματικό πρόβλημα που είναι η οικονομία της Ελλάδας, οι φόροι και το κοινονικό πρόβλημα που παρουσιάζεται με τους αγανακτισμένους στις πλατείες.
Σκέφθηκαν ποτε οι αρμόδιοι ότι εάν ένας “τρελός” κάνει κάποιο έγκλημα ή ο ίδιος αυτοκτονήσει λόγο της οικονομικής κατάστασης αυτό μπορεί να γίνει ντόμινο που θα έχει άσχημες συνέπειες στην Ελληνική κοινωνίαα;
Να τιμωρηθεί ο κάθε Μπέος, Ψωμιάδης και τόσοι άλλοι αλλά είναι αυτοί οι μόνοι;
Κάτι δε φαίνεται τόσο φυσικό εδώ και αυτό είναι η χρονική περίοδος.

Λέτε να είναι έτσι ή όχι;

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου