Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Συγκρούσεις μεταξύ χούλιγκαν στον Πύργο

Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2011


Έφτασε  και στην Ηλεία το θλιβερό  φαινόμενο των άγριων και αιματηρών  συγκρούσεων μεταξύ των χούλιγκαν  διαφορετικών ομάδων. Δεκάδες κάτοικοι  του Πύργου έγιναν άθελά τους  αυτόπτες μάρτυρες μιας παρά λίγο φονικής συμπλοκής με δράστες και θύματα οπαδούς.

Το αιματηρό  περιστατικό συνέβη σε κεντρικό  σημείο της πόλης, την στιγμή  που οι καφετέριες ήταν γεμάτες  κόσμο. Μια ομάδα άγνωστων νεαρών  που ξεφύτρωσε από το «πουθενά»,  επιτέθηκε στα καλά καθούμενα σε δυο νεαρούς φιλάθλους του Ολυμπιακού που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και άρχισαν να τους προπηλακίζουν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.

Ο ένας  από τους επιτιθέμενους, μάλιστα,  χτυπούσε αλύπητα στο κεφάλι τον έναν από τους επιβάτες του αυτοκινήτου, πιθανότατα με μια βαριά αλυσίδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις! Οι δράστες που, σύμφωνα με μαρτυρίες, είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού, εξαφανίστηκαν τόσο ξαφνικά όσο είχαν εμφανιστεί και αναζητούνται.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου