Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Καταγγελία ότι η αστυνομία καλύπτει αλλά και συνεργάζεται με κουκουλοφόρους προβοκάτορες

Ντοκουμέντο: ΜΑΤ φυγαδεύουν κουκουλοφόρους στο προαύλιο της Βουλής!

Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2011


Πλήθος από περιστατικά βίας κατά διαδηλωτών έχουν καταγραφεί σε βίντεο κι έχουν ανέβει στο YouTube και σε άλλα κανάλια. Σε μερικά εμφανίζονται άνδρες των ΜΑΤ να χτυπούν διαδηλωτές και να κάνουν βίαιες προσαγωγές. Σε κάποια άλλα να ρίχνουν δακρυγόνα μέσα στην είσοδο του μετρό, στο Σύνταγμα, να φυγαδεύουν «κουκουλοφόρους» με σιδερόβεργες ακόμη και μέσα στο προαύλιο της Βουλής των Ελλήνων. Εικόνες που αποδεικνύουν αυτό που ήταν ήδη γνωστό εδώ και καιρό: η αστυνομία καλύπτει αλλά και συνεργάζεται με κουκουλοφόρους προβοκάτορες.
Επίσης, σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα Zougla.gr φαίνεται η απόπειρα εμπρησμού των "Μακ Ντόναλντς" από ομάδα ατόμων τα οποία δρουν ανενόχλητα. Ανδρες των ΜΑΤ οι οποίοι κάνουν την εμφάνισή τους από την οδό Ερμού φαίνεται να πιάνουν και να ρίχνουν στο έδαφος έναν από τους εμπρηστές. Δευτερόλεπτα μετά ο άγνωστος σηκώνεται και φεύγει σαν ...κύριος από το σημείο, ενώ τα ΜΑΤ στρέφουν αλλού την προσοχή τους. Το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ.


Πηγή: Ελευθεροτυπία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου