Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Πεδίο μάχης το Σύνταγμα

Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2011

Πεδίο μάχης το Σύνταγμα, όπου σημειώνονται εκτεταμένα επεισόδια. Τραυματίες μεταφέρονται στην είσοδο του Μετρό στην πλατεία Συντάγματος. Σε εξέλιξη στο Κοινοβούλιο η συζήτηση πριν την κρίσιμη ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Νωρίτερα, πολίτες αποδοκίμασαν τη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη. Για σατανικό σχέδιο της κυβέρνησης και "κουκουλοφόρους του Παπουτσή", έκανε λόγο ο Μίκης Θεοδωράκης.  Δείτε live εικόνα από το Σύνταγμα.

Στις 2 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η έναρξη της ψηφοφορίας του ΜεσοπρόθεσμουΠρογράμματος, ενώ στόχος των διαδηλωτών, που πραγματοποιούν προσυγκεντρώσεις από νωρίς το πρωί σε διάφορα σημεία, είναι να περικυκλώσουν τοΚοινοβούλιο, απαγορεύοντας την είσοδο των βουλευτών στο κτίριο.Περιμετρικά τουΚοινοβουλίου, έχουν αναπτυχθεί ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στηΒασιλίσσης Σοφίας έχει στηθεί ξανά ο σιδερένιος φράχτης, για την παρεμπόδιση των διαδηλωτών να προσεγγίσουν τη Βουλή.
Κλειστοί από τις πρώτες πρωινές ώρες κεντρικοί δρόμοι στο Σύνταγμα, που θυμίζει πεδίο μάχης, μετά τα επεισόδια της Τρίτης, που οδήγησαν έως τη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, σε 22 προσαγωγές, 15 συλλήψεις και τον τραυματισμό 38 αστυνομικών.
Δείτε τι καιρό κάνει αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμα εδώ.
Παρακολουθείστε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμα:

LIVE STREAMING: Γενική Απεργία ενάντια στο... by News247

Πηγή: News 247 - Cosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου