Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Γιατί το ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ λέγεται ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ?

Από τον:  Νικόλαο Κ. Γεωργαντζά
Kαθηγητή Συστημικής Δυναμικής
Πανεπιστήμιο Fordham, Νέα Υόρκη, U.S.A.

 Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2011
Διότι εμπεριέχει δυναμική πολυπλοκότητα, κάτι που καμμία και κανένας από τους 300 του ανθελληνικού κυνοβουλίου της Ελλάδος δεν είναι σε θέση να αξιολογήσει. Παράδοξα όμως, μιλας και... «Φταίει η υπαρξιακή αντίφαση που ταλαιπωρεί τη χώρα» (Βενιζέλος), όλες και όλοι τους είναι σε θέση να το... ψηφίσουν.
Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα μυστήρια της δυναστικής κομματοκρατίας που καταδυναστεύει την πατρίδα μας την Ελλάδα εδώ και 190 χρόνια. Είναι και ένας από τους λόγους που ο ελληνικός μας κόσμος είναι στις πλατείες της πατρίδας μας της Ελλάδος.
Παραθέτω εδώ το πόρισμα μίας πολύ υψηλού επιπέδου μαθηματικής ανάλυσης δυναμικής συστήματος του ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 - 2015, καθώς και τις δυναμικές επιπτώσεις που συνεπάγονται τα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ του. Όσοι μπορείτε να την καταλάβετε, καλώς! Οι υπόλοιποι κάντε την προσευχή σας ή καμμιά... ανθρωποθυσία, τέλως πάντων.
Πόρισμα: Το ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 - 2015 λοιπόν, καθώς και τα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ του, διαχρονικά συνεπάγονται μία δραστική μείωση του ελληνικού ΑΕΠ.
ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ λοιπόν, η πατρίδα μας η Ελλάδα παύει να υφίσταται ως χώρα με ΑΕΠ. Όχι ως ανεξάρτητη χώρα, αλλά απλά ως χώρα με ΑΕΠ.
Διότι το ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 - 2015, καθώς και τα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ του, άμεσα συνεπάγονται την απώλεια της εθνικής ανεξαρτησίας της πατρίδος μας της Ελλάδος. Άμεσα σημαίνει άμεσα και όχι διαχρονικά και χωρίς καμμία δυναμική πολυπλοκότητα ή διαχρονική καθυστέρηση.
Έτσι απλά, επειδή η δυναστική κομματοκρατία, που καταδυναστεύει την πατρίδα μας την Ελλάδα διαχρονικά, δεν βλέπει την Ελλάδα ως χώρα, αλλά ως έναν χώρο προς εκμετάλευση. Δεν την αφορά λοιπόν την πολιτική τούτη τάξη ούτε το ελληνικό μας έθος ούτε το έθνος ούτε το ΑΕΠ της Ελλάδος.
Με βάση λοιπόν το πόρισμα αυτής της πολύ υψηλού επιπέδου μαθηματικής ανάλυσης δυναμικής συστήματος του ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 - 2015, καθώς και των δυναμικών επιπτώσειων που συνεπάγωνται τα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ του, ένα είναι το συμπέρασμα. Είθε όσα μέλη του ανθελληνικού κυνοβουλίου της Ελλάδος ψηφίσουν ΝΑΙ, να τους κάτσει η ψήφος τους στον λαιμό!

Νικόλαος Κ. Γεωργαντζάς
Kαθηγητής Συστημικής Δυναμικής
Πανεπιστήμιο Fordham, Νέα Υόρκη
U.S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου