Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Πατέρας: «Δεν έχω σχέση εγώ. Πιστεύω ούτε ο Μαρινάκης»

Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2011

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε: «Είναι προφανές από τις συνομιλίες ότι δεν έχω καμία σχέση».
«Σε μία συνομιλία καφενειακού επιπέδου, όταν με ρωτάει ο Μάκης, λέω ότι, κατά τη γνώμη μου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει καμία σχέση με όσα γίνονται», είπε για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού!
Ο κ. Πατέρας μίλησε για πρώτη φορά από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και αρχικά, στην ερώτηση του δημοσιογράφου και παρουσιαστή της εκπομπής, Κυριάκου Θωμαΐδη, για τα σενάρια περί… απόδρασής του στο εξωτερικό, είπε: «Ήμουν στο Λονδίνο για μία οικογενειακή μου υπόθεση. Έφυγα πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο και επέστρεψα χθες. Δεν με έχει καλέσει κανείς και δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχω με το θέμα. Κάποιοι προσπαθούν να μεταφέρουν τις ευθύνες αλλού. Όχι μόνο δεν έχω δώσει στοιχεία για την έρευνα, αλλά μέχρι προχθές δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοια έρευνα. Απ' ότι είχα ακούσει βρέθηκαν στην Αθήνα κάποιοι αξιωματούχοι της UEFA για το θέμα. Τίποτα περισσότερο».

Για τα περιβόητα λουλούδια στη συνομιλία του με τον Μάκη Ψωμιάδη, τόνισε: «Μου ζήτησε ο κ. Ψωμιάδης τη διεύθυνση του Σοφοκλή Πιλάβιου για να του στείλει μία ανθοδέσμη. Ζήτησα τη διεύθυνση από τη γραμματέα μου, γιατί, ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού, είχα στείλει με τον φύλακα στο παρελθόν λουλούδια στον πρόεδρο της ΕΠΟ. Σε κάποια γιορτή ή γενέθλια νομίζω και τα έστειλα στο σπίτι. Είναι ξεκάθαρο».
Για τον Αχιλλέα Μπέο, δήλωσε: «Με τον κ. Μπέο είχαμε μία διαμάχη σε ένα Δ.Σ., του είχα κάνει και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση. Δεν έχω καμία σχέση και ούτε με έχουν καλέσει. Όλα όσα λέει ο Μπέος είναι της φαντασίας του. Δεν ήξερα για έρευνα, πώς να με καλέσουν για να καταθέσω;».
Τέλος, για την… πρώην φιλία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον ίδιο: «Δεν νομίζω ότι η φιλία μας χάλασε μόνο από το ποδόσφαιρο. Μπήκαν ανάμεσά μας κάποιοι καλοθελητές και ήθελαν να χαλάσουν τη σχέση των προέδρων των δύο ομάδων. Δεν έχω τίποτα προσωπικό. Εκτιμώ τη φιλία μου με τον κ. Μαρινάκη. Μάλιστα, σε μία συνομιλία καφενειακού επιπέδου, όταν με ρωτάει ο Μάκης, λέω ότι κατά τη γνώμη μου δεν έχει καμία σχέση με όσα γίνονται».
Κλείνοντας, σε ερώτηση για αν παίζει στοίχημα, ξεκαθάρισε: «Δεν έχω σχέση με τον τζόγο και στοιχήματα. Δεν έχω παίξει ούτε ΠΡΟΠΟ».

To 0-4 και το 6-0!
Πληροφορίες πως στο περιεχόμενο της δικογραφίας για το σκάνδαλο Κοriopolis υπάρχουν διάλογοι που αναφέρουν τα ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου 0-4 και Ολυμπιακός-ΑΕΚ 6-0, προκύπτουν από την εκπομπή
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «Βήματος», Βασίλη Λαμπρόπουλο, στην δικογραφία υπάρχουν συνομιλίες του Αχιλλέα Μπέου με μάνατζερ, στην οποία ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου εμφανίζεται βέβαιος για τη νίκη της ομάδας επί της ΑΕΚ ενώ φαίνεται να γνωρίζει και το σκορ της αναμέτρησης.
Επίσης, υπάρχει ακόμη μια συνομιλία του Αχιλλέα Μπέου με μάνατζερ πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Ο ίδιος ο κ. Λαμπρόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν έχουν φτάσει στα χέρια του αυτές οι καταγεγραμμένες συνομιλίες ενώ επισήμανε πως στην υπόθεση των δύο αυτών παιχνιδιών δεν υπάρχει εμπλοκή ανθρώπου της ΑΕΚ.
Με γραπτή του δήλωση, ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης, τονίζει κατηγορηματικά πως δεν τίθεται θέμα εμπλοκής κανενός μέλους της ομάδας. Εφόσον πάντως αποδειχθεί κάτι τέτοιο, επισημαίνει πως η διοίκηση θα είναι αμείλικτη.


Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου