Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Νέα Διοίκηση στην Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας

Ο Θεμιστοκλής Καρατζάς Πρόεδρος

Παρασκευή, 24 Ιουνίου, 2011
Με δημοκρατικές διαδικασίες και με τη συμμετοχή πλησίον στο 80% των σωματείων διεξήχθησαν οι εκλογές που ανέδειξε το νέο διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας της Βοστώνης. Από τους 28 οικονομικώς εντάξει συλλόγους σωματεία έλαβαν μέρος τα 22 με 44 αντιπροσώπους.

Ο μέχρι τώρα Α' Αντιπρόεδρος κ. Θεμιστοκλής Καρατζάς (προέρχεται από τον Ποντιακό Σύλλογο “Παναγία Σουμελά”) εξελέγη πρόεδρος με Α' Αντιπρόεδρο το Νικόλαο Δαλαμάνκα από το Σύλλογο “Greek-American Political Club” και Β' Αντιπρόεδρο τον οδοντίατρο κ. Γεώργιο Κόλτ από τον σύλλογο “ΑΞΙΟΝ”.
Συγκεκριμένα η νέα διοίκηση έχει ως εξής:

Θεμιστοκλής Καρατζάς, Πρόεδρος
Νικόλαος Δαλαμάγκας Α' Αντιπρόεδρος
Δρ. Γεώργιος Κολτ, Β' Αντιπρόεδρος
Θεμιστοκλής Βούλγαρης, Γραμματέας
Γεωργία Μαυρίδου, Ταμίας
Έβελυν Ανάγνος-Ρεϊζενμπεργκ, Βοηθός Γραμματέας
Ιωάννης Ράμμος, Βοηθός Ταμίας

Μέλη Δ.Σ.
Δρ. Μαρία Δελικάτσιος
Δημήτριος Μπίτσικας
Ελένη Γλαροπούλου
Νικόλαος Μπόκολος
Στέλιος Κυριακίδης
Γεώργιος Παπαδόπουλος,
Ελευθερία Παπασλή
Δέσποινα Γαβριηλίδου

Αναπληρωματικοί:
Βασίλειος Πάτσιος
Μαρία Μπινιέρη

Εξελεγκτική Επιτροπή
Ευάγγελος Παππάς
Δημήτριος Ματθαίος
Γιάννης Παναγόπουλος
Δημήτρης Γουλάκος
Ιωάννης Κατσαρός

Αναπηρωματικοί:
Αθανάσιος Γαλάνης
Δημήτριος Μπινιέρης

Στο Διοικητικό Συμβούλιο βλέπουμε μερικά καταξιωμένα στελέχη να επανέρχονται στην διοίκηση όπως ο κ. Νίκος Δαλααμάγκας, ο κ. Κωνσταντίνος Ιωάννης Ράμμος, ο κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος και κ. Μπίτσικας ο οποίος παρ' ότι μέχρι τώρα ήταν ο β' Αντιπρόεδρος μπήκε μόνο στο Διοικητικό Συμβούλιο. Ακόμα, μπήκαν αρκετοί νέοι όπως η δεσποινίδα Γεωργία Μαυρίδη, ο Νίκος Μπόκολος, η Δέσποινα Γαβριηλίδου, ο Στέλιος Κυριακίδης. Ακόμα δύο επιστήμονες η Δρ. Δελικάτσιου που είναι διδάκτωρ στις κατασκευές ανεπτυγμένης τεχνολογίας για θέματα του διαστήματος και ο ιατρός Γεώργιος Κολτ.

Μεγάλη επιτυχία ήταν η παρουσία κόσμου σαν αντιπρόσωποι και σαν παρατηρητές (ήταν γεμάτη η αίθουσα του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου και αυτό οφείλετε στην συμμετοχή των αντιπροσώπων και στην καλή προεργασία της Εφορευτικής Επιτροπής η οποία αποτελείτο από τους: Βασίλειο Καυκά, Προεδρεύων, Δήμητρα Καπόλη, Γραμματέα, και μέλη: Αθανάσιος Γαλάνης, Δημήτριος Παπασλής και Αθανάσιο Βουλγαρόπουλο. Να σημειώσουμε ότι πριν δύο χρόνια η συμμετοχή ήταν ισχνή με αποτέλεσμα να εκλεγούν μόνο 8 από τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου και τελικά συμπληρώθηκε μετά από 6 μήνες.

Συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση και καλές επιτυχίες. Στην απερχόμενη διοίκηση ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνατε.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου