Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Εξηγήσεις Πάγκαλου για τα «τανκς»


Σχόλια Πάγκαλου για τη συνέντευξη στην El Mundo.
Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2011
Τη φράση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ότι «αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο και γυρίσουμε στη δραχμή, θα επικρατήσει αναρχία στη χώρα και αναγκαστικά ο στρατός θα βγάλει τα τάνκς στους δρόμους» που αναφερόταν σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα El Mundo, σχολίασε ο ίδιος ο Θεόδωρος Πάγκαλος στη Βουλή.
Όπως είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, το ακριβές κείμενο της συνέντευξης έλεγε ότι η Ελλάδα δε θα χρεοκοπήσει και αυτό είναι απόφαση της κυβέρνησης.
Είπε ακόμα ότι ο λαός γνωρίζει και έχει δει τι σημαίνει χρεοκοπία: το κράτος παύει να πληρώνει, οι τράπεζες κλείνουν και σε περιπτώσεις όπως της Αργεντινής χρειάστηκε να παρέμβει η αστυνομία και τα τανκς. Όπως είπε, αυτή η μοίρα δεν απειλεί τον ελληνικό λαό.

Δυσφορία Μ. Ανδρουλάκη για τις δηλώσεις Θ. Πάγκαλου
Δυσφορία στις τάξεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η επανάληψη από του βήματος της Βουλής, των όσων δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος στην ισπανική εφημερίδα «Ελ Μούντο», αναφορικά με τις επιπτώσεις που μπορεί να είχε μια ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης του κ. Πάγκαλου στη συζήτηση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου στη Βουλή, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης αντέδρασε, καλώντας τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να μη συνεχίσει να επαναλαμβάνει τα περί επέμβασης των τανκς κατά το προηγούμενο της Αργεντινής.
Ο κ. Ανδρουλάκης, παρουσία και άλλων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, δήλωνε αργότερα ότι θα ζητήσει την παραίτηση του κ. Πάγκαλου. Ο ίδιος πάντως διευκρίνισε ότι το αίτημά του αυτό δεν συναρτάται με την ψήφο του για το Μεσοπρόθεσμο.

Πηγή: Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου