Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

"Έρχεται απ' το Πεκίνο και μας φέρνει... χρήματα"

Θα σωθούμε από την...Κίνα

Ίσως τελικά πρέπει να στρέψουμε τις ελπίδες μας για βοήθεια από την Ευρώπη στην Ασία και δη στην Κίνα. Ο Κινέζος πρωθυπουργός, Γουέν Ζιαμπάο ανακοίνωσε την πρόθεση της χώρας του, να δανείσει στις ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα δανεισμού.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας MGMotors, στο Μπέρμινχαμ της κεντρικής Αγγλίας, ο κ. Ζιαμπάο τόνισε ότι “δεν έχει καμία πρόθεση να επιδιώξει εμπορικό πλεόνασμα και ότι επιθυμεί για τη χώρα του μία βιώσιμη και ισορροπημένη εμπορική ανάπτυξη.”
Η Κίνα δεν έχει καμία πρόθεση να επιδιώξει εμπορικό πλεόνασμα. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε μία ισορροπημένη και βιώσιμη εμπορική ανάπτυξη,” δήλωσε μέσω διερμηνέα στο BBC.
Ο ίδιος είπε ότι η Κίνα προτίθεται να δανείσει στις ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα δανεισμού, όπως είπε ότι θα πράξει και με την Ουγγαρία στις αρχές της εβδομάδας.
Να σημειωθεί πως ο Κινέζος πρωθυπουργός πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στη Βρετανία για εμπορικές και πολιτικές επαφές

Πηγή: TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου