Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Bίντεο-φωτιά αποκαλύπτει την κυβερνητική προβοκάτσια


Κουκουλοφόροι και μασκοφόροι με λοστούς βρίσκουν καταφύγιο ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και εν συνεχεία εισέρχονται στον χώρο της Βουλής, σε ένα βίντεο που αποκαλύπτει το στημένο (και) των σημερινών επεισοδίων. Το βίντεο προβλήθηκε στο κανάλι ALTER στο δελτίο ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολάου και είναι άκρως διαφωτιστικό για το τι συνέβη σήμερα και για το πως αιματοκυλίστηκε η Αθήνα.
Περισσότεροι από 600 τραυματίες, ανάμεσά τους και 70 αστυνομικοί, είναι το αποτέλεσμα οκτάωρης μάχης μεταξύ των κουκουλοφόρων-προβοκατόρων, των Αγανακτισμένων και των αστυνομικών δυνάμεων. Πιο σοβαρός είναι ο τραυματισμός ενός 15χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο, «Γιώργος Γεννηματάς», με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, δίχως όμως η κατάστασή του να εμπνέει οποιαδήποτε ανησυχία.
Συγκεκριμένες σκηνές με προβοκάτορες κατήγγειλε και η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλα στο δελτίο ειδήσεων του MEGA και όπως μετέδωσαν, ήδη από χθες, οι ρεπόρτερς του defencenet.gr, οι προβοκάτορες είχαν συγκεντρώσει σε συγκεκριμένα σημεία τα πολεμοφόδιά τους προκειμένου να προκαλέσουν χάος και να σαμποτάρουν την ειρηνική διαδήλωση.
Από το μεσημέρι, ο Περισσός έκανε λόγο για «διατεταγμένη υπηρεσία» οργανωμένων ομάδων κουκουλοφόρων και των ΜΑΤ, τα οποία «στρέφονται με αγριότητα και τόνους χημικών κατά της λαϊκής κινητοποίησης έξω από τη Βουλή».


Μάλιστα, κατήγγειλε ότι βρίσκονται «στην υπηρεσία της κυβέρνησης, υπηρετώντας το σχέδιο τρομοκράτησης του λαού και του λαϊκού κινήματος».
Είναι σαφές ότι στόχος ήταν να "σπάσει" η ειρηνική κινητοποίηση να μην ακουστεί η φωνή των πολιτών και να ανοίξει ο κλοιός γύρω από το Κοινοβούλιο για να μπούν οι βουλευτές.
Το μόνο που κατέφερε να πει ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας βλέποντας αυτές τις σκηνές ήταν ότι "Θα πρέπει να πάει στον εισαγγελέα το βίντεο. Θα κάνουμε έρευνα".
Μήπως, όμως πλέον και οι πολίτες πρέπει να απαντήσουν με χάος στο χάος που προσπαθεί να τους ρίξει το σύστημα; Ως πότε θα ανεχόμαστε τους αλήτες εντός και εκτός εξουσίας;

Μπορείς να κάνεις copy το παρακάτω βίντεο και μετά κάνε το paste πάνω στη που γράφεις το www και μετά πάτα return στη συνέχεια κοίταξε το άρθρο και το βίντεο.   Η γνώμη θα είναι δική σας.  Δεν μπορεί σε αυτόν που δεν φοράει κουκούλα και δεν έκανε τίποτα και τον άλλον που φοράει κουκούλα να τον φυγαδεύει η αστυνομία!!!

http://www.youtube.com/watch?v=7-crIjLFN28&feature=player_detailpage#t=37s

Πηγή: defencenet

http://youtu.be/7-crIjLFN28

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου