Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΗΠΑ: Τους ''κόβουν'' τα ελληνικά!


 Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου, 2011

μοιραστείτε το στο Facebookdel.icio.usStumbleUpon
Καθηγητές και φοιτητές του πανεπιστημίου Cornell της Νέας Υόρκης, έχουν συσπειρωθεί και αντιδρούν εναντίον της απόφασης του τμήματος τεχνών και επιστημών του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου, να αναστείλει, μεταξύ άλλων, το Πρόγραμμα Νεοελληνικών Σπουδών λόγω της οικονομικής κρίσης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση, το πρόγραμμα θα διακοπεί με τη λήξη της ακαδημαϊκής χρονιάς 2010-2011, ενώ περιλάμβανε τη διδασκαλία της νεοελληνικής γλώσσας, της λογοτεχνίας και του πολιτισμού.
Ομογενείς και φιλέλληνες καθηγητές και φοιτητές του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου, αντιδρούν έντονα στην απόφαση διακοπής του εν λόγω προγράμματος, ενώ είναι αποφασισμένοι να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους, ώστε να ανασταλεί η απόφαση.
Επιπλέον, καλούν την Ομογένεια να προσφέρει τον οβολό της για τη δημιουργία ενός αποθεματικού ταμείου, που θα διασφαλίζει την απρόσκοπτη συνέχιση του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου