Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Θίνες Βαρθολομιού, "Πρόοδος" Σκουπιδότοπος ο χώρος για το Ηλειακό Χωριό


Παρασκευή, 25  Φεβρουαρίου, 2011
Με κινητοποιήσεις και αποκλεισμό του δρόμου που οδηγεί προς τις Θίνες απειλούν οι κάτοικοι του Βαρθολομιού, εξαιτίας της μεταφοράς των απορριμμάτων ολόκληρου του δήμου Πηνειού στη χωματερή του δάσους Θινών.
«Τα σκουπίδια έχουν γεμίσει την χωματερή και έχουν φτάσει μέχρι το δρόμο», τόνισε στο IONION FM, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βαρθολομιού Γιώργος Γεωργιόπουλος. Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι, καθώς υποβαθμίζεται ο μοναδικός πνεύμονας οξυγόνου στο δήμο και μια από τις λίγες περιοχές που διαθέτει προς αξιοποίηση και ανάπτυξη το Βαρθολομιό.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Θανόπουλος, δεν θέλησε να σχολιάσει τις καταγγελίες δημοσίως και δήλωσε στο IONION FM, ότι χρησιμοποιούνται τα απορριμματοφόρα Γαστούνης και Τραγανού για την αποκομιδή των σκουπιδιών στο Βαρθολομιό. Στη φωτογραφία (σημερινή) άποψη του χώρου, που αποδεικνύει πως τα σκουπίδια βγήκαν στον δρόμο.

Πηγή: IONION FM & Η.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου