Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Κ. Τζαβάρας: «Χωρίς λύση στις 25 Μαρτίου αβέβαιη η έκβαση για τη χώρα»

Ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας στο ΣΚΑΪ
Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου, 2011
Το φόβο του ότι εάν η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ της 25ης Μαρτίου δεν καταλήξει σε μια κατάσταση που να είναι βιώσιμη για την ελληνική οικονομία, τότε η έκβαση θα είναι πολύ δύσκολη για τη χώρα μας εξέφρασε την Κυριακή στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας.
Ο βουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών.
«Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε. Το πολιτικό ήθος που μας δίδαξε ο πρωθυπουργός δεν έχει καμία σχέση με την προσπάθεια που έκανε για τη σωτηρία της χώρας και η υπόθεση με το ΔΝΤ το Νοέμβριο του 2009 (σ.σ ο κ. Παπανδρέου είχε ζητήσει να υπαχθούμε στο ΔΝΤ σε επικοινωνία του με τον Ντομινίκ Στρος Καν) έχει αρχίσει να έχει το νόημα για τις κινήσεις του. Ο κόσμος υποφέρει από αυτές τις αμηχανίες και τους ερασιτεχνισμούς της κυβέρνησης» σημείωσε.
Για την απόφαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ζητήσει την παραίτηση του κ. Κωνσταντίνου ο κ. Τζαβάρας τόνισε ότι «η ΝΔ ζήτησε την παραίτηση του υπουργού όταν ‘συνελήφθη να κλέπτει οπώρας’ και ενώ είχε συνεννοηθεί με την τρόικα για τα 50 δισ. ευρώ άφησε τους τροικανούς να κάνουν τα λιοντάρια. Δεν μπορεί να θεωρείται ότι η κυβέρνηση είναι αξιόπιστη και ότι διδάσκει πολιτικό ήθος.»
Ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε δε ότι ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς «δίνει συστηματικώς το στίγμα του με πολιτικές προτάσεις. Ο θεσμικός ρόλος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να ελέγχει και να κρίνει. Είναι ο μόνος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην μεταπολιτευτική ιστορία που προτείνει λύσεις λοιδωρείται, μετά να δικαιώνεται.»
Ο κ. Τζαβάρας άφησε αιχμές και κατά των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας: «Συστηματικά από τα ΜΜΕ βάλλεται το πολιτικό σύστημα συλλήβδην και αθρόως. Από τους 300 βουλευτές οι 110 είναι σήμερα νέοι βουλευτές και κάποιοι από τους υπόλοιπους δεν έχουμε καταλάβει πώς λειτουργεί το σύστημα. Καλλιεργείται μία άδικη γενίκευση για το πολιτικό σύστημα. Επειδή 50 πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι δεν μπορούμε να υφιστάμεθα όλοι τις συνέπειες» σημείωσε.
Καταλήγοντας σημείωσε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες της διακυβέρνησης εάν οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου