Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Έφτασαν 2 C-130 με Έλληνες της Λιβύης

Παρασκευή, 25  Φεβρουαρίου, 2011
Σε ελληνικό έδαφος βρίσκονται οι Έλληνες από τη Λιβύη οι οποίοι είχαν επιβιβαστεί στα 2 από τα τρία C-130 που έστειιλε η ελληνική κυβέρνηση για τον επαναπατρισμό τους. Τρία στρατιωτικά αεροσκάφη αναχώρησαν στις 9 το πρωί της Πέμπτης (24/2), δύο για Τρίπολη και ένα για τη Σάμπχα, υπό τον συντονισμό του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Δόλλη.
Το πρώτο αεροσκάφος από την Τρίπολη έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με 85 Έλληνες, ενώ το δεύτερο που απογειώθηκε γύρω στις 21:15, επίσης από την πρωτεύουσα της Λιβύης, με 83 άτομα, προσγειώθηκε στην Αθήνα στις 00:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/02).
Στο δεύτερο ελληνικό C-130 επέβαιναν 83 επιβάτες από την Τρίπολη, μεταξύ των οποίων, όπως ανακοίνωσε οΓΓ του υπουργείου Εξωτερικών κ. Ζέπος, είναι και ένας Έλληνας υπάλληλος της πρεσβείας που έχει τραυματιστεί στον ώμο και στο πόδι από πυροβολισμούς που δέχθηκε το απόγευμα Τετάρτης (23/02). Ωστόσο η κατάστασή του κ. Γιάννη Πυρόβουλου, δεν εμπνέει ανησυχία και μεταφέρθηκε για νοσηλεία.
Στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/02), αναμένεται, εξάλλου, να προσγειωθεί στην Αθήνα και το τρίτο C-130, το οποίο, αφού επιβίβασε 36 άτομα στη Σάμπχα, μετέβη, εν συνεχεία, στη Σύρτη, προκειμένου να παραλάβει και από εκεί Έλληνες και ξένους πολίτες.
Λίγες ώρες πριν το απόγευμα της Πέμπτης (24/02) κατέφθασαν με πλοίο στην Κρήτη άλλοι 16 Έλληνες αλλά και Κινέζοι πολίτες.

Πηγή: Κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου