Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Αιφνίδια απόλυση υπαλλήλου μετά το ρεβεγιόν του Πάγκαλου

Η "χλιδάτη" αλλαγή χρόνου του Θ. Πάγκαλου
...το κόστος διαμονής στη συγκεκριμένη σουίτα ανήλθε στα 5.400 ευρώ, ενώ ακολούθησε δείπνο αξίας 380 ευρώ το άτομο.  


Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2011
Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα” (23/01), την επόμενη ημέρα του επίμαχου δημοσιεύματος, για την πολυτελή διαμονή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στη βασιλική σουίτα του “King George Palace”, άνθρωποι της Διοίκησης ειδοποίησαν αιφνιδίως τη διευθύντρια μάρκετινγκ του ομίλου, Χρ. Τσιλιάκου, ενημερώνοντάς την ότι τερματίζεται η συνεργασία τους, λόγω… περικοπών στο ανθρώπινο δυναμικό.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα, η κα Τσιλιάκου δήλωσε:
“Δημοσιεύσατε το ρεπορτάζ και το αμέσως επόμενο πρωινό απολύθηκα. Μου είπαν ότι η απόλυσή μου έχει να κάνει με περικοπές στο προσωπικό και ότι δεν μπορούν να διώξουν τους παλιούς και θα διώξουν άτομα της ''Classical'', που είναι και πιο πρόσφατοι στον όμιλο. Με το που βγήκε δηλαδή το ρεπορτάζ σας, είπαν ‘‘ας διώξουμε και κάποιον ως αντίποινα’’.
“Με ενημέρωσαν ότι η απόλυσή μου έγκειται στο πρόγραμμα μείωσης προσωπικού. Πάντως όλα έγιναν μέσα σε λίγες ώρες. Μου έκοψαν απευθείας και το εταιρικό τηλέφωνο, την ίδια μέρα κιόλας. Ολοι το καταλάβαμε ότι περί αυτού έγινε, δηλαδή εξαιτίας του ρεπορτάζ σας”.
Η ίδια δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον της “Grecotel”, όπου εργάστηκε τα τελευταία 3,5 χρόνια.
Υπενθυμίζεται, πως σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, το κόστος διαμονής στη συγκεκριμένη σουίτα ανήλθε στα 5.400 ευρώ, ενώ ακολούθησε δείπνο αξίας 380 ευρώ το άτομο.
Σε ανακοίνωση του, το King George (09/01) επιβεβαίωσε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και η οικογένειά του παρέμειναν στο ξενοδοχείου, αλλά σε απλό δωμάτιο, το οποίο, κοστίζει 219,85€, ενώ τονίστηκε πως εκδόθηκε νόμιμο φορολογικό στοιχείο.
Η κα Δασκαλαντωνάκη, κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, σε ανακοίνωσή της τόνισε πως η κόρη που έχει με τον Νίκο Σηφουνάκη είναι φίλη με τα παιδιά της οικογένειας Πάγκαλου και δεδομένου του φόρτου εργασίας των δυο μελών της κυβέρνησης, ακολούθησαν την επιθυμία των παιδιών τους να υποδεχτούν μαζί το νέο χρόνο.
Όπως σημειώνει τέλος το “Πρώτο Θέμα” (23/01), μία εβδομάδα μετά το δεύτερο ρεπορτάζ της εφημερίδας, το οποίο επιβεβαιώνει τη δωρεάν βασιλική διαμονή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στην περίφημη Royal Penthouse Suite των 5.400 ευρώ τη βραδιά, τόσο η διοίκηση της “Grecotel” όσο και ο κ. Πάγκαλος έχουν αποφύγει για ευνόητους λόγους να απαντήσουν, όπως είχαν πράξει την πρώτη φορά.

Πηγή: Κόσμος, Σοφία Κατσαρέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου