Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Αποδίδουμε "φόρο τιμής" στο μέλος του Συλλόγου μας

Φίλες και Φίλοι
Αντιλαμβάνεστε ότι τις τελευταίες ημέρες η δραστηριότητες της ιστοσελίδας μας περιορίστηκαν λόγο πένθους αφού ένα μέλος του Συλλόγου μας απεβίωσε.
Απόψε θα γίνει το λαϊκό προσκύνημα στο μέλος του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Αγγλίας (Βοστώνης)  Σταυρούλα «Στέλλα» Παναγουλόπουλου, σύζυγο του κ. Γεώργιου Παναγουλόπουλου Πρώην Προέδρου του Συλλόγου μας και πρώην Προέδρου της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής & Καναδά.
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου μας θα προσέλθουν να αποχαιρετήσουν τη Στέλλα και να συμπαρασταθούν στο σύζυγό της, τα παιδιά της αλλά και στους υπόλοιπους συγγενείς.
Ο Πανηλειακός Σύλλογος Βοστώνης θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της αείμνηστης Στέλλας Παναγουλόπουλου. Παρομοίως θα πράξουν η Πανηλειακή Ομοσπονδία Αμερικής και Καναδά και ο Πανηλειακός Σύλλογος Νέας Υόρκης.
Τα μηνύματα στην ιστοσελίδα μας καταφθάνουν από πατριώτες Ηλείους από διάφορα μέρη των ΗΠΑ του Καναδά και της Ελλάδας. Παρ’ ότι η Στέλλα δεν είχε καταγωγή από την Ηλεία ήταν μέλος του Συλλόγου μας αφού ο σύζυγός της δραστήριος Έλληνας Γεώργιος Παναγουλόπουλος είναι από τον Πύργο Ηλείας. Για εμάς τους Ηλειώτες και Ηλειώτισσες της περιοχής Βοστώνης χάσαμε μία φίλη, μία αδελφή μας. Είναι γεγονός ότι το ζεύγος Παναγουλόπουλου ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου μας και εργάστηκαν για τον Ελληνισμό, την Ηλεία και για τους σκοπούς του Συλλόγου μας.
Η αποψινή μας παρουσία στο λαϊκό προσκύνημα καθώς και η αυριανή στην κηδεία και στη μετάβαση της Στέλλας στην τελευταία της κατοικία είναι ένας μικρός φόρος τιμής γιατί άνθρωποι σαν τη Στέλλα είναι οι αφανείς ήρωες που εργάζονται για τον Ελληνισμό αφιλοκερδώς και χωρίς ποτέ να διεκδικήσουν γαλόνια.
Καλό ταξίδι, Στέλλα, φίλη, πατριώτισσα, Ελληνίδα,
Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη


Για τον απροσδόκητο θάνατο της προσφιλούς συζύγου του πρώην προέδρου του συλλόγου Ηλείων Νέας Αγγλίας και πρώην προέδρου της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά Κ. Γεώργιου Παναγουλόπουλου ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηλείων Μόντρεαλ Ο ΕΡΜΗΣ εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον σύζυγο και την οικογένεια της Θανούσης και ο Θεός να την ανάπαυση.
Νίκος Τεντόπουλος, Μόντρεαλ


Στο Γιώργο Παναγουλόπουλο και στα παιδιά του Θερμά Συλλυπητήρια.
Χρήστος Καλογερόπουλος, Μόντρεαλ
Πρώην Α’ Αντιπρόεδρος Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής & Καναδά

Μέσω του "Paneliakos.com", θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στον αγαπητό συμπατριώτη και φίλο Γιώργο Παναγουλόπουλο, για το χαμό της αγαπημένης του συντρόφου Στέλλας. Συμμεριζόμαστε το πόνο του και μαζί του εκφράζουμε τη μεγάλη απορία μας γιατί να χάνονται νέοι και χρήσιμοι άνθρωποι σαν τη Στέλλα, που τόσα πολλά ακόμα έχουν να προσφέρουν στην οικογένειά τους, στη πατρίδα τους και στη κοινωνία γενικά.
Στεκόμαστε αμήχανα τρομαγμένοι μπροστά στην έννοια του θανάτου και αδυνατούμε να ερμηνεύσουμε με τη κοινή λογική και να αιτιολογήσουμε το χρόνο που κάθε ένας από μας , όλους, κλείνει το βιολογικό του κύκλο.
Και το μόνο που μας απομένει να κάνουμε, είναι να έλθουμε ο ένας κοντά στον άλλο, να αλληλοϋποστηριχτούμε για να ξεπεράσουμε το πόνο και την απόγνωση που μας κυριεύει όταν αισθανόμαστε πάνω μας το βαρύ χνώτο του θανάτου.
Ο Θεός να δίνει δύναμη στην οικογένειά της να διέλθει τη δοκιμασία του χαμού της και υγεία να τη θυμούνται και να τη μνημονεύουν.
Ντίνος και Μαίρη Λυκογιάννης, Νέα Υόρκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου