Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Επίθεση στον Σημίτη στο κέντρο της Αθήνας

Πέμπτη, 27, Ιανουαρίου, 2011

Hταν αργά το μεσημέρι χθες, όταν ομάδα αντιεξουσιαστών αποπειράθηκε να προπηλακίσει τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη στην οδό Ακαδημίας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Oι άγνωστοι έβριζαν και επιχείρησαν να χτυπήσουν τον πρώην Πρωθυπουργό τον οποίο προσπάθησαν να προστατεύσουν οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας. Μετά από πολλές προσπάθειες, κατάφεραν να τον φυγαδεύσουν σε ισόγειο πολυκατοικίας της οδού Ακαδημίας όπου παρέμειναν περίπου δέκα λεπτά και στη συνέχεια τον οδήγησαν με ασφάλεια στο σπίτι του.  Οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες μέχρι την ώρα έκδοσης του «Ε.Κ.». Ωστόσο, είχε επιβεβαιωθεί η απόπειρα κάποιων νεαρών να προπηλακίσουν τον πρώην Πρωθυπουργό.  Ειδικότερα, ο κ. Σημίτης περπατούσε με τη συνοδεία του αστυνομικού φρουρού του στο κέντρο της Αθήνας όταν τον αντελήφθησαν κάποιοι νεαροί που κολλούσαν αφίσες συμπαράστασης για την 27χρονη Γερμανίδα που είχε συλληφθεί ως ύποπτη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Αμέσως ξεκίνησαν με βρισιές και φτυσίματα, όμως ευτυχώς για τον πρώην Πρωθυπουργό, έφτασε γρήγορα ομάδα αστυνομικών που τον φυγάδευσε σε μία κοντινή πολυκατοικία επί της οδού Ακαδημίας.

Κατά άλλη πάντως πληροφορία, δεν ήταν αφισοκολλητές αλλά μία ομάδα περίπου 50 ατόμων που με ντουντούκες κατευθυνόταν προς τη Νομική Σχολή για συμπαράσταση στους μετανάστες. Μόλις τον είδαν, άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του με σκοπό να τον χτυπήσουν. Οι άνδρες της φρουράς του πρώην Πρωθυπουργού για να τον προφυλάξουν, τον μετέφεραν, για ασφάλεια, στην είσοδο παρακείμενης πολυκατοικίας. Ωστόσο, οι διαδηλωτές απέκλεισαν την είσοδο και με φωνές κατά του κ. Σημίτη άρχισαν να «πολιορκούν» το χώρο. Λόγω της φασαρίας συγκεντρώθηκε κόσμος που αποδοκίμαζε από την πλευρά του τους διαδηλωτές, οι οποίοι ύστερα από λίγη ώρα χαλάρωσαν την «πολιορκία» και αποχώρησαν. Υστερα από λίγα λεπτά έφυγε και ο κ. Σημίτης.

Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου