Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης για τη Στέλλα Παναγουλόπουλου

Τετάρτη, 26, Ιανουαρίου, 2011
Δεκάδες μηνύματα έφτασαν και συνεχίζουν να φτάνουν στην ιστοσελίδα μας γιά τον αιφνίδιο θάνατο της Στέλλας Παναγουλόπουλου, συζύγου του Γεωργίου Παναγουλόπουλου από το Brockton, Massachusetts.
Ο Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης κ. Γεώργιος Καυκάς εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια και θα παρευρεθεί στο λαϊκό προσκήνυμα και στην κηδεία της Στέλλας.
Να σημειώσουμε ότι σύσσωμος ο Πανηλειακός Σύλλογος Βοστώνης θα παρευρεθεί να αποδώσει φόρο τιμής στη κυρία Παναγουλόπουλου και να συμπαρασταθεί στο Γιώργο Παναγουλόπουλο.
Από το Τορόντο ο πρώην Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας κ. Κώστας Κουτρουμπής εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια. Από το New Jersey o Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά κ. Λουκάς Μαρίτσας εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια καθώς το ίδιο κάνει και ο Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου της Νέας Υόρκης κ. Ηλίας Δημητρόπουλος. Ο πρώην Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής & Καναδά και ο πρώτος Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης κ. Βασίλης Καυκάς επέστρεψε από τη Καλιφόρνια για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια Γεωργίου Παναγουλόπουλου και να παρευρεθεί στην κηδεία.
Η κυρία Θεοδώρα Χρονοπούλου τέως Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης που μόλις αφιχθείσα από το προσκήνυμα στους Αγίους Τόπους εξέφρασε τα συλλυπητήρια της και τη συμπαράσταση στην οικογένεια Παναγουλόπουλου. Ο Μπάμπης Τσουκαλάς από τη Βιρτζίνια (από τα στελέχη της Πανηλειακής Ομοσπονδίας και του Συλλόγου Κόροιβος Νέας Ιερσέης) σε μήνυμά του εκφράζει τη λύπη του για το θάνατο της Στέλλας Παναγουλοπούλου και τη συμπαράσταση του στο Γεώργιο Παναγουλόπουλο. Εκτός από τους ανωτέρω, δεκάδες άλλοι Ηλειακής καταγωγής και όχι μόνο, με διαφόρους τρόπους εκφράζουν τη λύπη τους και στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια Παναγουλόπουλου.
Να σημειώσουμε ότι η ο Γεώργιος Παναγουλόπουλος εκτός από πρόεδρος στην Πανηλειακή Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά διετέλεσε και Πρόεδρος στον Πανηλειακό Σύλλογο Βοστώνης, πρόεδρος στην Ελληνική Κοινότητα του Brockton, στην AHEPA και σε άλλους ομογενειακούς οργανισμούς με συνεργάτη και βοηθό την αείμνηστη Στέλλα. Τη χαμογελαστή και καλοσυνάτη Κυρία με Κ Κεφαλαίο. Η συμμετοχή της σαν μέλος του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης δεν ήταν μόνο κατ' όνομα αλλά ενεργά αφού πάντοτε έδινε το παρόν και τα γλυκίσματα και φαγητά που προετοίμαζε για όλους τους συμπατριώτες και φίλους θα μείνουν στην ιστορία για τη νοστιμιά τους. Το σπίτι της ήταν πάντα ανοικτό για συναντήσεις σε συμβούλια.
Την γνωρίσαμε από κοντά και θαυμάσαμε το κουράγιο της αλλά και την οικεία, την ανθρώπινη και φιλική συμπεριφορά για όλους τους Πατριώτες, τους Έλληνες.
Αιωνία της η Μνήμη.

Η Σύνταξη

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Η σορός της Στέλλας Παναγουλοπούλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2011 4:00μμ-8:00μμ στο νεκροπομπείο Russell & Pica Funeral Home(508) 586-0254, 165 Belmont St, Brockton, MA  και κηδεία της θα γίνει το Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, 2011, 9:00πμ στο νεκροπομπείο και 10:00πμ στον ιερό ναό Annunciation Greek Orthodox Church at: 457 Oak St Brockton, MA 02301.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου