Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Απόδοση ευθυνών για τη νομική ζητά ο Παπανδρέου

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2011

"Να ληφθούν όλα τα μέτρα και να αποδοθούν οι ευθύνες" ήταν η εντολή που έδωσε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσή αναφορικά με το θέμα της κατάληψης της Νομικής από μετανάστες. Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης Σαμαρας ζητά την άρση του πανεπιστημιακού ασύλου

Την πληροφορία αυτή μετέφερε στους δημοσιογράφους ο ίδιος ο κ. Παπουτσής στο περιθώριο της δεξίωσης που δόθηκε απόψε στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμή του διπλωματικού σώματος.
Ο υπουργός προσέθεσε ακόμη ότι η ΕΛΑΣ τη "μόνη όχληση" που είχε σήμερα, ήταν από τον αστυνομικό διευθυντή Χανίων προκειμένου να παρεμποδιστεί η επιβίβαση μεταναστών.
Στο Προεδρικό Μέγαρο επίσης ο αρχηγός της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράςδήλωσε πως στην προ μηνός δήλωσή του για την ανάγκη κατάργησης του ασύλου δεν έλαβε "ποτέ" απάντηση απ΄την κυβέρνηση.
"Σήμερα, όλα τα γεγονότα δείχνουν ότι η μόνη λύση είναι η κατάργηση του ασύλου, ενός θεσμού που έχει ξεπεραστεί. Πρέπει να καταργηθεί", προσέθεσε.
Ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. Κων.Μητσοτάκης τέλος μίλησε για ένα "δυσάρεστο" γεγονός, καθώς"δείχνει προς τα έξω ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κράτος".
Πηγή: Κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου